Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/Divizia Infanterie 4 Gemina – Precizări despre împrejurările în care a murit militarul electrocutat în Gara Alba Iulia și măsurile luate de MApN

Publicat:

Dupa tragedia produsa vineri dimineața, in Gara din Alba Iulia, unde un militar a murit electrocutat, locotenent colonel Dan Crișan, ofițer de relații publice 4 Gemina a ajuns la locul incidentului și a oferit detalii despre imprejurarile in care s-a produs moartea barbatului și despre masurile care au fost luate de catre MApN:

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alerta la Slanic, unde o strada s-a surpat. Masurile luate de autoritați / FOTO

22:11, 25.04.2024 - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a reunit in aceasta dupa-amiaza pentru a analiza situatia de la Slanic, unde pamantul s-a tasat si s-a format un crater cu adancimea de aproximativ 2 metri, pe o suprafata de peste 60 de mp. Potrivit DSU, au fost adoptate urmatoarele masuri preventive:

Masurile luate de autoritați pentru prevenirea expulzarilor nelegale a strainilor

07:25, 03.04.2024 - Orice decizie prin care o persoana este considerata indezirabila pe teritoriul țarii noastre va fi insoțita de o nota de argumentare, in care va fi explicat motivul expulzarii. Despre aceasta au comunicat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne la audierile Comisiei parlamentare de profil, organizate…

Putin anunța masurile luate de Rusia dupa atac

11:10, 26.03.2024 - Președintele Rusiei a avut o intrevedere prin videoconferința cu șefii Guvernului, regiunilor, serviciilor speciale și organelor de drept cu privire la masurile luate dupa atacul terorist de la complexul de concerte al Primariei Crocus. Vladimir Putin: Dragi colegi! In primul rand, aș dori sa exprim…

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Masurile luate in dosarul lui Daniel Niculae

12:56, 15.03.2024 - Trei dintre ultrașii rapidiști reținuți in care este cercetat și Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, au fost arestați. Printre ei este și liderul galeriei giuleștene care colabora direct cu Daniel Niculae pentru introducerea de materiale pirotehnice periculoase pe stadion.

NATO, decizie radicala! Mii de militari, aduși in Romania. Masurile luate in cazul extinderii razboiului din Ucraina

12:25, 01.03.2024 - NATO a anunțat o decizie radicala de a intensifica prezența militara in Romania, luand masuri preventive in cazul unei posibile extinderi a conflictului din Ucraina. Mii de soldați vor fi aduși la noi in țara.

Militarul care si-a dat foc in semn de protest a murit

16:00, 26.02.2024 - Militarul din cadrul Fortelor Aeriene americane (US Air Force) care s-a autoincendiat in fata Ambasadei Israelului la Washington, denuntand un genocid in Fasia Gaza, a murit la spital. Militarul a fost identificat de catre Politie ca fiind Aaron Bushnell, in varsta de 25 de ani. ”Nu voi mai fi complice…


Ce parere ai despre aceasta stire?