Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma, declarații sfâșietoare: „Nu mai pot să mă uit la handbal, eu stau și plâng!”

Publicat:

Anii au trecut, dar , tatal regretatului handbalist , nu va mai fi niciodata la fel. Sufletul lui este sfașiat de durere, plange in fiecare zi și vorbește cu fiul sau, peste tot prin casa. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Marian Cozma, declarații exclusive dupa ce a fost operat de urgența! Marturisiri de pe patul de spital: ”M-am chinuit” / VIDEO

09:20, 13.05.2024 - Marian Cozma a trecut prin momente critice! Artistul a ajuns pe mainile medicilor și a fost operat de urgența. La cateva zile dupa ce a inceput sa se simta rau, Marian Cozma a facut primele declarații direct de pe patul de spital.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Familia studentei de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, declarații sfașietoare: „Ma copleșește durerea, n-am cuvinte”. Mirel a ucis-o pe Andreea cu 30 de lovituri de cuțit

20:21, 24.03.2024 - Familia Andreei, tanara ucisa de iubit, in Timișoara, iși revine cu greu de cand a aflat cum a murit studenta de la Medicina. In timp ce parinții și apropiații o plang pe Andreea, iubitul ei, Mirel Dragomir, și-a recunoscut fapta ieri și este in arest preventiv.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Care este princialul motiv de cearta in familia lui Marian Cozma! De la ce pornesc discuțiile intre cei doi soți / VIDEO

22:45, 14.03.2024 - Marian Cozma face dezvaluiri despre principalele motive de conflict din familia sa. De la ce pornesc discuțiile in casa artistului, dar și cat de permisiv este acesta cu cei doi fii pe care ii are. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?