Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Spionaj culinar, nervi încordaţi la maximum, tensiune cruntă. Bistriţeanca – salvată de un ou...!

Publicat:

aEzOrice femeie de serviciu AYtie sAƒ facAƒ o porAie de paste mai bine ca voiaE, a tunat chef ScAƒrlAƒtescu, ieri searAƒ, A®n emisiunea concurs aEzChefi la CuAite", A®ntr-o ediAie marcatAƒ iar de nervi, urlete, tigAƒi aruncate dupAƒ mult stres. Una dintre concurentele de pe Valea BA¢rgAƒului, a fost salvatAƒ A®n ultima clipAƒ, de un ou...!

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festival culinar in centrul orașului Targu Jiu

10:05, 25.04.2024 - Un festival culinar debuteaza joi in centrul orașului din Targu Jiu. Istanbul Street Food Festival este un eveniment organizat de Adrian Neagu, in colaborare cu Primaria Municipiului Targu Jiu, și se va desfașura in perioada 25-28 aprilie, in Piața Prefecturii. Vizitatorii vor avea parte de muzica de…

O ciuta carpatina, salvata de un medic veterinar dupa ce a fost gasita, epuizata, in padurile Vrancei VIDEO

16:50, 11.04.2024 - O ciuta carpatina gasita aproape epuizata intr-o padure la Butucoasa, in comuna Andreiasu de Jos, a primit o noua sansa la viata dupa a permis unui medic veterinar sa se apropie si sa ii administreze, timp de trei zile, tratamentul de care aceasta a avut nevoie.

Un fost angajat al serviciului de informatii interne austriac, plasat in arest preventiv. El este acuzat de spionaj

18:10, 01.04.2024 - Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a convocat Consiliul de Securitate Nationala, pentru data de 9 aprilie, in urma arestarii pentru fapte de spionaj comise de catre o persoana care a lucrat pentru serviciul de informatii interne austriac, in prezent dizolvat, relateaza luni DPA.

Liga 4, etapa a 20-a: Energia Sasciori – maximum de puncte in retur! Victorii pentru Inter Unirea și Viitorul Santimbru

14:10, 31.03.2024 - Liga 4, etapa a 20-a: Energia Sasciori – maximum de puncte in retur! Victorii pentru Inter Unirea și Viitorul Santimbru Liga 4, etapa a 20-a: Energia Sasciori – maximum de puncte in retur, singura formație ce a obținut 5 succese, asta dupa ce liderul CIL Blaj a remizat la Stremț! Victorii pentru Inter…

A baut nectar de nervi, a facut scandal in Piața Unirii și a spart oglinda unei mașini, de ciuda ca a fost amendat

10:55, 22.03.2024 - Un tanar nervos ca a fost sancționat de polițiștii locali pentru scandalul provocat in Piața Unirii din Timișoara a spart oglinda unei mașini. Astfel, acesta va fi cercetat și pentru distrugere.

FAMILIE SALVATA Blocați in zapada cu un copil de 5 luni

09:10, 14.03.2024 - Dupa intervenția de salvare, cei doi adulți și copilul de 5 luni au fost transportați in siguranța la locul de cazare The post FAMILIE SALVATA Blocați in zapada cu un copil de 5 luni first appeared on Informatia Zilei .

Un fost ambasador american pledeaza vinovat pentru spionaj in favoarea Cubei timp de 40 de ani

07:30, 02.03.2024 - Un fost ambasador american, inculpat in decembrie pentru spionaj in favoarea Cubei timp de peste 40 de ani, si-a anuntat joi intentia de a pleda vinovat, la doua saptamani dupa ce informase tribunalul de contrariu, informeaza vineri AFP.

Cum a fost salvata de la topire „Biblia lui Cantacuzino“, in perioada comunista: „A existat intelegere si din partea organelor de militie“

10:35, 17.02.2024 - Prima Biblie tradusa integral in limba romana, cunoscuta ca ''Biblia de la Bucuresti'' (1688) sau ''Biblia lui Cantacuzino'', salvata printr-o minune de la epurare in perioada comunista, se afla printre cartile valoroase detinute de Serviciul Judetean al Arhivelor Nationale Braila.


Ce parere ai despre aceasta stire?