Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Senatorul USR Timiș care și-a FALSIFICAT CV-ul anunță că CITEȘTE AUDIOBOOK-uri când spală vasele

Publicat:

Senatorul USR Timiș Raoul Trifan a ajuns subiect de amuzament la nivel național, dupa e a anunțat ca citește in timp ce spala vase. Trifan a ajuns cunoscut la nivel local dupa ce, pe modelul colegilor sai de partid, și-a falsificat CV-ul pentru a da senzația ca a studiat mai mult.

"Citesc, citesc atunci cand spal vase sau imi fac de mancare. Imi pun casca și ascult carți", a spus acesta cand a fost intrebat cat citește.

 

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiect in Parlament care va ajuta toți cetațenii: in prezent se primesc amenzi serioase pentru aceste fapte

11:20, 30.03.2024 - Foarte mulți cetațeni au fost amendați pentru ca nu și-au schimbat actele expirate la timp. Senatorul USR, Raoul Trifan, a introdus o inițiativa legislativa prin care statul sa fie obligat sa notifice cetațenii cu 90 de zile inainte de expirarea unui document care conține date personale. ”Instituțiile…

Fisuri la nivel local in alianța „lui Nicu și Marcel”. Alexandru Popa (PNL): „In judetul Braila, PSD este principalul adversar al PNL”

16:05, 22.02.2024 - Presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Popa, a transmis printr-un comunicat de presa ca „in judetul Braila PSD ramane principalul adversar al PNL” si ca „PNL nu va face campanie candidatilor PSD si nu va sustine candidatii PSD”.

Chinezii au lansat noul avion care va face senzație la nivel mondial/ VIDEO

21:41, 19.02.2024 - Noul avion cu corp ingust al Chinei, C919, produs de Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), care concureaza avioanele de pasageri ale Airbus si Boeing, a facut prima sa calatorie in afara teritoriului chinez, organizand duminica un zbor la Salonul de aviatie din Singapore, transmite Reuters,…

Un centru rezidențial de nivel european, cu aproape o suta de locuri, iși deschide porțile la Botoșani – GALERIE FOTO

08:01, 15.02.2024 - (P) Dupa investiții care s-au intins pe perioada a 10 luni, Centrul Rezidențial ”Sfinții Constantin și Elena” este gata de inaugurare pentru varstnici, dar nu doar pentru ei. A fost amenajat la standarde europene, intr-o cladire situata pe strada Primaverii 2 E, in spatele Hotelului Premier.

Proiect de lege initiat de Raoul Trifan prin care se elimina ingradirea dreptului la vot la alegerile locale

10:26, 10.02.2024 - Comasarea alegerilor negociata in aceasta perioada ridica o problema. O persoana poate vota la scrutinul local intr-o localitatea doar daca s-a mutat acolo cu cel putin sase luni inainte de sc alegeri. Senatorul USR de Timis Raoul Trifan a facut un proiect de lege pentru a elimina aceasta bariera. Mai…

Studiu: Propaganda chineza in spatele unor site-uri de `știri` la nivel global

16:46, 09.02.2024 - Peste 100 de site-uri deghizate in portaluri locale de știri din Europa, Asia și America Latina promoveaza conținut pro-China intr-o campanie ampla de influența care are legatura cu o firma de PR din Beijing, a descoperit Citizen Lab, relateaza Euraktiv citat de Rador Radio Romania. Materialele de propaganda,…

Senatorul USR de Timiș Raoul Trifan: Alianța Dreapta Unita reprezinta alternativa la „jocul duplicitar” al PSD și PNL

18:36, 08.02.2024 - Senatorul USR de Timiș Raoul Trifan spune referitor la actuala situație politica din Romania ca partidele tradiționale sunt implicate intr-un „joc duplicitar”, menit sa le aduca voturi, in defavoarea cetațenilor.

Comasarea alegerilor, impinsa și dinspre Parlamentul European. Șanse mari de consens in Coaliție

18:20, 06.02.2024 - Comasarea alegerilor europarlamentare cu localele nu se lovește de nicio piedica la nivel european, fiind chiar incurajate deciziile privind creșterea prezenței la urne. La nivel de Coaliție, joi ar putea exista o decizie clara.


Ce parere ai despre aceasta stire?