Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO – RĂZBUNAREA mamei! A omorât 25 de talibani, după ce i-au ucis copilul

Publicat:

O femeie afgana a omorat cel putin 25 de militanti talibani, razbunandu-se astfel pentru uciderea fiului sau, care a fost imuscat mortal, sub ochii ei, in vestul provinciei Farah, transmite presa locala. O mama afgana a ucis 25 de talibani, razbunandu-se astfel pentru uciderea fiului sau, care a fost imuscat mortal, sub ochii ei, in vestul provinciei Farah. pe numele ei, a pus mane pe arme dupa ce fiul sau, care conducea un mic post al fortelor de politie intr-un sat din Farah, a fost omorat de insurgentii talibani. Mama indurerata a fost sprijinita in…

Citeste articolul mai departe pe ziarulclujean.ro…  

Sursa articol: ziarulclujean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal tinerei ucise in accidentul din 2 Mai: Mi-am dorit de la prima infatisare sa dau ochii cu cel care mi-a omorat copilul (VIDEO)

14:40, 23.05.2024 - Tatal Robertei, al tinerei ucise in august 2023, in accidentul din 2 Mai a stat de vorba cu presa, inainte de infatisare, la Judecatoria Mangalia.Intrebat de jurnalisti cu ce ganduri se prezinta astazi la termenul de judecata, acesta a declarat: "Vin doar cu sperante, restul vedem dupa ce o sa se intample…

Scene de groaza in Gorj! Un barbat si-a omorat mama in bataie, apoi s-a predat polițiștilor la indemnul fiului sau

22:40, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse, scrie news.ro.

Un barbat din Gorj si-a omorat mama in bataie. El s-a predat la indemnul fiului sau

11:46, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse.

Eliberarea mamei acuzata de uciderea fiului sau, amanata pe luni. Parchetul a cerut arestarea fratelui victimei

15:40, 17.05.2024 - Un judecator de drepturi și libertați din cadrul Tribunalului Bihor a luat in discuție, vineri, cererea de eliberare din arest a Doinei Vențel, femeia de 58 de ani, din Borozel, acuzata ca și-a injunghiat mortal unul dintre fii, de 33 de ani.

Accident mortal in vestul țarii. O tanara a murit dupa ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii

13:31, 13.05.2024 - Accident mortal in județul vecin. Sfarsit tragic pentru o adolescenta, pasagera in masina condusa de un alt tanar si care s-a rasturnat noaptea trecuta, in... The post Accident mortal in vestul țarii. O tanara a murit dupa ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii appeared first on Special Arad…

Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii

14:00, 03.05.2024 - Accidentul fatal s-a petrecut in apropierea localitatii hunedorene Certejul de Jos, la o partida de vanatoare care era organizata legal. Pusca unui tanar de 34... The post Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Barbat omorat de o mașina cand traversa un drum național fara sa se asigure

13:00, 27.02.2024 - Un barbat a fost accidentat mortal luni noapte, in timp ce incerca sa traverseze prin loc nepermis drumul national DN 15B, in localitatea Vanatori-Neamt. Un barbat, de 53 ani, din Pipirig, care conducea un autoturism in localitatea Vanatori Neamt, pe directia Targu Neamt – Pipirig, a surprins si accidentat…


Ce parere ai despre aceasta stire?