Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal în vestul țării. O tânără a murit după ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii

Publicat:
Accident mortal în vestul țării. O tânără a murit după ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii

Accident mortal in județul vecin. Sfarsit tragic pentru o adolescenta, pasagera in masina condusa de un alt tanar si care s-a rasturnat noaptea trecuta, in... The post Accident mortal in vestul țarii. O tanara a murit dupa ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul mașinii appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dambovița! O mașina condusa de un tanar de 22 de ani a ieșit in decor! Un pasager a murit pe loc

19:21, 14.05.2024 - Accident mortal, marți dupa-amiaza, in județul Dambovița! Un barbat de 51 de ani, din comuna Cornești, pasager intr-un autoturism și-a pierdut viața. Șoferul autoturismului, un tanar de 22 de ani, din Finta, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a ieșit in decor. In urma impactului…

Tragedie in vestul țarii! Tanara de 17 ani, decedata intr-un accident / Șoferul implicat avea permisul de cateva zile

14:40, 13.05.2024 - O tanara de doar 17 ani și-a pierdut viața intr-un accident rutier devastator. Evenimentul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, pe drumul național DN59, intre localitațile Timișoara și Beregsau Mare.

Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii

14:00, 03.05.2024 - Accidentul fatal s-a petrecut in apropierea localitatii hunedorene Certejul de Jos, la o partida de vanatoare care era organizata legal. Pusca unui tanar de 34... The post Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Breaking :Șeful armatei din Kenya a murit intr-un accident de elicopter/ Video

21:05, 18.04.2024 - Șeful armatei din Kenya a murit intr-un accident de elicopter. In aparatul de zbor se mai aflau inca 11 militari. Elicopterul s-a prabușit in vestul țarii. Generalul Francis Omondi Ogolla a murit dupa ce un elicopter militar s-a prabușit in vestul țarii, a anunțat președintele din Kenya, William Ruto,…

Grav accident pe o șosea din Dolj! O femeie a murit pe trotuar și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului 

13:25, 10.04.2024 - Accident mortal pe o șosea din Dolj! O femeie a murit și alte doua au fost grav ranite, dupa ce șoferul a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea și a intrat pe un trotuar din Bailesti.

Nenorocire in vestul țarii – un mort și mai mulți raniți dupa ce trei mașini in care se aflau 12 oameni s-au ciocnit

14:15, 24.03.2024 - Accident mortal in vestul țarii. Intervenție la un grav accident rutier in care au fost implicate 12 persoane, aflate in 3 autoturisme, pe Șoseaua de Centura a municipiului Caransebeș* Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?