Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO PAPARAZZI / Manuela Fedorca, schimbare totală la 45 de ani! Vedeta a apărut pe plajă ca o veritabilă braziliancă

Publicat:

Ajunsa la 45 de ani si mama a doi copii, a capatat forme de brazilianca. Vedeta, care a avut o relatie tumultoasa cu „Sanchi”, fostul iubit al , si-a etalat trupul la mare, alaturi de sora sa, Liliana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa parinții lui Victor Cornea. Andreea Balan a mers la Sibiu și i-a cunoscut deja

15:01, 28.04.2024 - Victor Cornea și Andreea Balan traiesc o frumoasa poveste de iubire de aproximativ un an de zile. S-au mutat impreuna, iar artista deja i-a cunoscut pe parinții iubitului ei. Anul trecut, Andreea Balan și Victor Cornea s-au afișat ca un cuplu. De atunci sunt de nedesparțit, jucatorul de tenis s-a mutat…

Raluca Ropotan, o mama model. Soția lui Adrian Ropotan nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Ii face toate poftele copilului / PAPARAZZI

22:55, 11.04.2024 - Adrian și Raluca Ropotan formeaza un cuplu de ani buni și au impreuna un fiu. Vedeta este o apariție ca de fiecare data și se pare ca nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Cum a fost surprinsa alaturi de baiețelul ei.

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Vedeta care a aparut aproape goala la Oscar, in 1988. Acum are 77 de ani / FOTO

21:51, 08.03.2024 - In lumea fascinanta a Hollywood-ului, unele momente devin legendare și raman in amintirea colectiva pentru totdeauna. In anul 1988, la prestigioasa ceremonie a premiilor Oscar, o vedeta a pașit pe covorul roșu intr-o apariție care a starnit senzație și controverse deopotriva. Acum, la varsta de 77 de…

Care sunt zodiile care vor avea parte de o schimbare totala in viețile lor in luna martie 2024. Ce se va intampla

17:01, 23.02.2024 - Luna martie 2024 se anunța a fi una plina de surprize și schimbari pentru anumite zodii. Conform astrologilor, Capricornul, Racul, Scorpionul, Peștii și Gemenii sunt pregatiți sa fie transformați de evenimentele ce urmeaza sa aiba loc in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?