Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Mircea Lucescu si gestul in urma caruia si-a atras critici dure in Ucraina

Publicat:

a fost criticat dur in Ucraina dupa ce la finalul partidei dintre Sahtior si (echipa din Lvov s-a impus cu 3-2) a refuzat sa dea mana cu antrenorul echipei adverse.

Sahtior a pierdut cu 3-2 pe terenul celor din Lvov, iar acest lucru l-a infuriat la culme pe . La finalul disputei, tehnicianul roman a refuzat sa dea mana cu antrenorul oaspetilor, reprosandu-i acestuia desele trageri de timp.

Dupa noua etape disputate in Ucraina, Sahtior se afla pe locul 4, cu 19 puncte, in timp ce liderul Metalist are 23 de puncte.

Vezi aici gestul

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Lucescu, campion al Greciei cu PAOK Salonic

09:25, 20.05.2024 - Antrenorul roman Razvan Lucescu a cucerit titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic, dupa victoria cu 2-1 pe terenul concitadinei Aris Salonic, reusita duminica seara, in ultima etapa din play-off. De mentionat faptul ca PAOK s-a impus cu emotii. A jucat ultima parte a meciului in zece oameni, in…

Presa din Turcia, dupa ce Razvan Lucescu l-a umilit pe Fatih Terim: „Fiul lui Mircea Lucescu a invins-o pe Panathinaikos, care nu mai are nicio șansa la campionat”

10:36, 16.05.2024 - Razvan Lucescu este aproape sa caștige al doilea titlul cu PAOK in Grecia, dupa victoria zdrobitoarea cu Panathinaikos, 4-1. Antrenorul roman a caștigat clar duelul cu turcul Fatih Terim, tehnicianul lui Panathinaikos, victoria lui PAOK fiind analizata și in presa din Turcia. ...

UE a prelungit pana la finalul anului 2024 permisiunea ca statele membre sa dea ajutoare suplimentare fermierilor europeni, in „cadrul temporar Ucraina”

12:30, 04.05.2024 - Comisia Europeana a prelungit parțial, pana la data de 31 decembrie 2024, așa-numitul „cadru temporar Ucraina”, pentru a statelor membre posibilitatea sa acorde ajutoare de minimis suplimentare fermierilor din țarile respective, 6 luni in plus, cu respectarea normelor de concurența.

Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea pe banca – Motivul pentru care a refuzat o echipa importanta

18:21, 22.03.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract de aproape cinci luni și nu duce lipsa de oferte. Cel mai longeviv antrenor roman a anunțat in presa din Italia ca in luna iunie va reveni pe banca tehnica.

Ce om politic roman se vede la finalul carierei „langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor” la adresa lui / „Cand am fost in SUA, la Departamentul de Stat, le-am spus: Ba baieți, nu va jucați cu mine!”

19:06, 20.03.2024 - „U​itandu-ma puțin catre finalul carierei mele- care va fi oricum destul de departe- ma vad poate langa un șemineu, ascultand aprecierile romanilor despre realizarile pe care le-am facut pentru ei și pe o sa le fac in continuare”, a spus demnitarul roman la un podcast la care a fost invitat.

Empoli a pierdut cu Bologna, 0-1

23:46, 15.03.2024 - Echipa italiana Bologna a invins vineri seara, in deplasare, scor 1-0, formatia Empoli, in primul meci al etapei a 29-a din Serie A, potrivit news.ro. Antrenorul lui Empoli, Davide Nicola, a inceput meciul cu mijlocasul roman Razvan Marin ca titular. Intalnirea a fost dominata de oaspeti care au…

CSM Reșița pleaca dupa puncte la Pitești

09:25, 14.03.2024 - REȘIȚA – CSM Reșița va intalni sambata, 16 martie, de la ora 14, in deplasare, formația FC Argeș, in ultima etapa a Ligii 2! Finalul campionatului o gasește pe Reșița la mijlocul clasamentului, pe locul 9, cu 27 de puncte, din pacate fara șanse la play-off! Evoluția buna a echipei din ultima perioada…

Mircea Lucescu, pus la zid de mijlocașul lui Dinamo Kiev: „Pentru prima data in viața mea am intalnit un astfel de om” » Cum se comporta antrenorul roman

16:41, 03.03.2024 - Vladyslav Kabaev (28 de ani), mijlocaș la Dinamo Kiev, a facut o comparație in ceea ce-i privește pe ultimii antrenori ai echipei, printre aceștia fiind și Mircea Lucescu. Ucraineanul vine cu dezvaluiri și il acuza pe „Il Luce” ca i-a influențat negativ cariera, dar și integrarea sa la clubul din Capitala.…


Ce parere ai despre aceasta stire?