Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mihaela Tatu îţi spune ce trebuie să faci ca să ai succes! Cele mai importante sfaturi pentru toate femeile

Publicat:

a fost premiata la . Vedeta ne-a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei de cand a renuntat la agitatia din Bucuresti, dar si despre ce inseamna pentru ea sa fii o femeie de succes.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Balerinele satmarence de la ModefitStudio, sub conducerea profesoarei Ana Macovei, au caștigat premii importante la prestigiosul concurs internațional de dans ‘Lebada de Cristal’.

00:15, 23.04.2024 - Școala de Balet Modefitstudio din Satu Mare, sub indrumarea profesoarei Ana Macovei, a obținut rezultate remarcabile la concursul internațional "Lebada de Cristal" din București, caștigand mai multe premii la diverse categorii de varsta. The post Balerinele satmarence de la ModefitStudio, sub conducerea…

Burduja: Principiile și valorile autentice liberale sunt mai importante decat orice ambiții personale

19:50, 18.04.2024 - Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, a transmis, joi, intr-o postare pe o rețea de socializare, ca de saptamani intregi se discuta si se diseca zvonurile si scenariile despre cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, criticand discursul edilului Capitalei, Nicușor Dan.

Cum sa dormi mai bine. Poziția ideala și alte trei sfaturi importante de la experți

17:16, 22.03.2024 - In cea de-a 26-a ediție a Saptamanii anuale de conștientizare a somnului, organizata de Fundația Naționala a Somnului din SUA și ajunsa aproape de final, Yahoo Life a sintetizat patru sfaturi importante ale unor experți pentru un somn mai bun.

ZIUA LIVE Aurelia Lapusan - Sunt convinsa ca cel putin femeile isi vor da seama ca au trecut si ele prin situatii ca eroina mea“(VIDEO)

17:00, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan a vorbit la ZIUA LIVE despre cel mai recent roman al sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Video aici:Despre romanul…

Consiliul Județean Buzau reprezentat simultan la doua targuri de turism importante

09:00, 08.02.2024 - In perioada 15-18 februarie 2024, Consiliul Județean Buzau participa la Targul Național de Turism al Romaniei (TTR), organizat de ROMEXPO București, unde va avea stand propriu de prezentare, dar și la Targul Internațional de turism de la Chișinau ”Tourism&Travel Expo - Expozitie internationala specializata…

Sondaj Inscop: Care este cel mai important scrutin de anul acesta, potrivit romanilor

16:00, 06.02.2024 - Aproape jumatate dintre romani (49,4%) cred ca alegerile din 2024 ar trebui organizate separat, in timp ce 46,6% se pronunta in favoarea comasarii unora dintre scrutine, conform datelor unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Comasarea primului tur al prezidentialelor cu parlamentarele are…


Ce parere ai despre aceasta stire?