Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Epidemie de "zombie" în toatĒ România? Drogul face noi victime

Publicat:

"" a bEgat spaima in toatE Romania. DupE ce ieri, au apErut o serie de imagini terifiante cu puxti aproape cEzuti in comE din cauza drogului zombie, oamenii disperati au inceput sE trimitE filmEri din ce in ce mai inspEimantEtoare. Se pare cE drogul zombie a fost rEspandit deja in majoritatea judetelor din tarE xi pErintii, rudele nu xtiu cum sE-xi salveze copiii de la moarte. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Victime la pelerinajul cu peste 300.000 de persoane din Romania

20:21, 18.05.2024 - Peste 100 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala, sambata, la pelerinajul cu 300.000 de oameni de Rusaliile catolice de la Sumuleu Ciuc, acestea primind ingrijiri atat de la echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ), cat de la paramedicii SMURD.

Inca o provocare de pe TikTok face victime in randul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce a acceptat „One Chip Challenge”

18:35, 18.05.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma, dupa ce in ultima perioada au aparut tot felul de provocari pe TikTok. Una dintre ele este „One Chip Challenge”, care a ajuns și in Romania. Un copil de 14 ani a murit dupa ce a consumat un chips tortilla extrem de picant.

Romania lanseaza Strategia Naționala impotriva traficului de persoane. Sute de romani cad victime anual

17:21, 13.05.2024 - Peste 500 de cetațeni romani sunt identificați in fiecare an ca victime ale traficului de persoane, iar aproximativ jumatate dintre aceștia sunt copii sau tineri, a anunțat premierul Marcel Ciolacu.

Cați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a fugi de razboi. Cele mai multe victime, la frontiera cu Romania

09:50, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei Ucrainei, Andrii Demcenko. Cele mai multe decese s-au produs in timp ce traversau granița cu Romania.

Salariile angajaților la stat, victime ale campaniei electorale din 2024: De ce ar putea fi inghețate lefurile acestora

09:56, 14.04.2024 - Salariile angajaților la stat, victime ale campaniei electorale din 2024: De ce ar putea fi inghețate lefurile acestora Salariile angajaților la stat, victime ale campaniei electorale din 2024: De ce ar putea fi inghețate lefurile acestora Situația salariala a bugetarilor din Romania se afla sub semnul…

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Se așteapta zeci de replici, sunt zeci de victime, morți și raniți

08:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a produs in largul coastelor Taiwanului, la aproximativ 18 kilometri sud de orașul Hualien. Mișcarea tectonica a avut loc miercuri dimineața, la ora locala 7:58 (ora 02:58 in Romania). In Hualien, mai multe cladiri s-au prabușit iar imaginile cu resturile acestor imobile, cazute…

Avocatul presupuselor victime ale fraților Tate a facut declarații! Milionarii britanici au fost acuzași ca vor sa fuga din Romania: ”Puteti intelege ca exista...”

10:41, 13.03.2024 - In urma cu o zi, frații Tate au fost eliberați, dupa ce au fost saltați de polițiști. Milionarii britanici ar avea, din nou, probleme cu legea, din cauza unor acuzații ale unor presupuse victime din trecut. Avocații fetelor au facut declarații despre acest dosar și i-au acuzat pe frații Tate ca vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?