Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / "Burlacul" Andrei Andrei a spus tot adevărul despre relaţia cu Denisa, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Fostul concurent de la emisiunea "Burlacul", a dat explicatii despre legatura pe care o are cu Denisa, una dintre fostele concurente ale reality-show-ului matrimonial, dupa ce au aparut în presa mai multe fotografii cu ei. Mai mult, se pare ca "burlacul" musculos are o iubita cu care are o relatie la distanta, momentan.

Focosul brunet a spus ca o cunoaste pe Denisa, fosta participanta de la "Mireasa pentru fiul meu" de când era mica si ca sunt doar prieteni.

"(...) Bineînteles sa arate bine, ca ar fi culmea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Cristian Marinescu continua seria dezvaluirilor. Maria Lungu, adevarul despre relația cu mama lui, dupa ce doamna Daniela a spus ca este prietena cu ea / VIDEO

13:20, 26.04.2024 - Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, a format un cuplu in urma cu ceva timp cu Maria Lungu, tanara care a facut lumina cu privire la relația lor. Concurentul a declarat ca deși și-a dorit ceva serios, iubita lui de la acea vreme nu a vrut același lucru. Maria Lungu spune ca s-a saturat ca tanarul…

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, face lumina, dupa ce fosta soacra a acuzat-o ca nu facea nimic in casa. Fosta concurenta și Sergiu au locuit cu mama lui, la Mediaș

14:15, 12.03.2024 - De cand Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, au anunțat ca nu mai formeaza un cuplu, au aparut tot felul de zvonuri cu privire la motivele care au dus la desparțire. In timp ce fosta concurenta spunea ca inca soțul este un alt om fața de cum se comporta in casa, Sergiu are o alta varianta. Inclusiv…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?