Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Cristian Marinescu continuă seria dezvăluirilor. Maria Lungu, adevărul despre relația cu mama lui, după ce doamna Daniela a spus că este prietenă cu ea / VIDEO

Publicat:

de la Mireasa, sezonul 9, a format un cuplu in urma cu ceva timp cu , tanara care a facut lumina cu privire la relația lor. Concurentul a declarat ca deși și-a dorit ceva serios, iubita lui de la acea vreme nu a vrut același lucru. spune ca s-a saturat ca tanarul sa ii aduca mereu numele in discuție, avand in vedere ca nu mai sunt impreuna de mai mult timp.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Reacția incredibila a Mariei Lungu, dupa ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminata de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el in care plange: ”Sa fie tare” / VIDEO

20:40, 30.04.2024 - Eliminarea iubitei lui Cristian Marinescu de la Mireasa s-a lasat cu multe reacții, dar niciuna nu o intrece pe cea a Mariei Lungu! Fosta lui iubita a ironizat imaginile in care el plange de dorul Antoniei și a facut declarații despre iubirea dintre ei! Iata ce a spus,

Gheorghe Gheorghiu, tarat prin instanțe de fosta iubita. Razboiul dintre cei doi dureaza din 2017

08:45, 13.04.2024 - Relația dintre Gheorghe Gheorghiu și pictorița Mariana Calfa s-a terminat cu scandal in urma cu mai mulți ani. Razboiul dintre cei doi continua insa și in prezent. Aceștia și-au deschis procese reciproc. Totul a inceput in 2017, cand artistul a dat-o in judecata pe fosta partenera pentru calomnie.Dupa…

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a facut-o pe doamna Daniela sa planga de emoție in live. Mama lui Cristian a imbrațișat-o

15:41, 05.04.2024 - In gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lacrimat cand a auzit ce parere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat ca e foarte important pentru ea sa aiba o relație buna cu soacra.

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?