Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Bianca Drăgușanu, îl vrea înapoi pe Alex Bodi? Blondina pare că speră la o împăcare cu afaceristul! Gestul care a dat-o de gol! „Dragostea învinge”

Publicat:

Bianca Dragușanu și continua sa fie printre cele mai controversate nume din showbiz-ul autohton, in mare parte datorita seriei de impacari și desparțiri prin care au trecut de-a lungul timpului. Chiar daca nu a trecut multa vreme de cand s-au separat din nou, blondina pare sa-l vrea deja inapoi pe celebrul afacerist. Iata ce a dat-o de gol!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Bianca Dragușanu a fost data in judecata de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute

10:16, 11.04.2024 - Alex Bodi, lovitura grea pentru Bianca Dragușanu. Celebrul milionar a dat-o in judecata pe fosta soție, aducandu-i acuzații grave acesteia. De ce s-a ajuns la un asemenea proces dificil și cu ce i-ar fi greșit blondina celui care acum se pregatește de nunta cu Ema Uta. Alex Bodi și Bianca Dragușanu…

Seaview Media SRL, detinuta de afaceristul Ionut Barbu, invinge in instanta Consiliul Local Constanta! Curtea de Apel explica de ce (MOTIVARE)

17:10, 08.04.2024 - In prima instanta, Tribunalul Constanta a admis cererea CLC si a anulat hotararea, dar Curtea de Apel a admis recent recursul declarat de Seaview Media SRL si a respins actiunea CLC ca inadmisibila.Judecatorii de la Curtea de Apel au motivat decizia prin care compania Seaview Media SRL, detinuta de…

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Bianca Dragușanu a implinit astazi 42 de ani. Cum a fost surprinsa blondina de la primele ore ale zilei / FOTO

14:10, 06.03.2024 - Zi speciala pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește astazi ziua de naștere, caci a implinit 42 de ani. Cum a fost surprinsa de cei apropiați inca de la primele ore ale zilei.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.

Dulce impacare! Alex Bodi și Ema Uta, vacanța romantica! In ce paradis au ajuns cei doi / FOTO

01:25, 07.02.2024 - Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și au decis sa mearga intr-o destinație exotica impreuna. Aceștia au ales un resort de lux, unde prețurile pentru o singura noapte nu sunt pentru orice buzunar, insa, milionarul face orice pentru a o vedea fericita pe partenera sa. Deși au incercat sa fie cat mai discreți,…


Ce parere ai despre aceasta stire?