Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Aniversarea lui Lenin bate epidemia de COVID-19: comuniștii ruși au defilat în Piața Roșie din Moscova

Publicat:

Zeci de comunisti rusi au sfidat miercuri restrictiile impuse in Moscova in contextul pandemiei de COVID-19, participand la un mars in pentru a depune flori la mausoleul lui pentru marcarea a 150 de ani de la nasterea fostului lider bolsevic, transmite Reuters.

Citește și:  le promite romanilor de peste 65 de ani: Orice relaxare ii va include și pe parinții și bunicii noștri / VIDEO .

Condusi de liderul , , un mic grup de oameni, unii purtand drapele rosii, au marsaluit catre mausoleul din granit in interiorul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Preot care a facut o slujba de pomenire pentru Aleksei Navalnii, suspendat din funcție pana in 2027

09:35, 24.04.2024 - Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse a anunțat marți suspendarea din funcțiile clericale pentru trei ani a preotului Dmitri Safronov care a oficiat, pe 26 martie, o slujba de pomenire pentru fostul lider al opoziției ruse, Aleksei Navalnii, decedat in detenție la jumatatea lunii februarie,…

Armata rusa isi face un centru de producție pentru drone

17:26, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii va infiinta un centru stiintific si de productie pentru drone si „complexuri robotice”, a declarat sambata ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, conform institutiei pe care o conduce, relateaza Reuters. Soigu a facut acest anunt in timp ce inspecta un poligon de testare…

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

15:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters.

Atac armat la Moscova. Suspectii au fost adusi la Comitetul de ancheta. Bilantul a crescut la 137 de morți

17:11, 24.03.2024 - Suspectii arestati dupa atacul terorist de vineri de la Moscova au fost adusi la sediul Comitetului de ancheta de la Moscova, a anuntat duminica agentia de presa rusa RIA preluata de Reuters.

Podoliak avertizeaza ca Putin vrea sa escaladeze razboiul in Ucraina, dupa ce dictatorul rus a vorbit despre o „zona tampon”

18:06, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean, Mihailo Podoliak, a declarat, luni, ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina vecina, relateaza Reuters.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Razboi in Ucraina, ziua 740. Noi sancțiuni impotriva Rusiei dupa moartea lui Navalnii - LIVE TEXT

07:16, 05.03.2024 - UPDATE 00.00 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, asteapta sa aiba saptamana aceasta o discutie fata in fata cu presedintele rus Vladimir Putin asupra situatiei precare de la centrala nucleara Zaporojie ocupata de trupele ruse.UPDATE 22.00 - Ambasadorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?