Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepremierul nord-coreean a fost executat pentru că ar fi contestat politicile lui Kim Jong-un

Publicat:

, in varsta de 63 de ani, a fost executat pentru ca ar fi criticat politicile liderului suprem, , si pentru ineficienta profesionala.

Choe, care fusese numit vicepremier in iunie 2014, a fost vazut ultima data in public in decembrie 2014.

Daca informatiile privind executia se vor confirma, Gon ar fi al doilea oficial de rang inalt executat in Coreea de Nord anul acesta.

In mai, serviciile secrete sud-coreene au anuntat ca -chol, ministrul nord-coreean al Apararii, a fost executat cu un tun de artilerie pentru lipsa de loialitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Premierul Slovaciei, Robert Fico, impușcat de mai multe ori intr-un atac „motivat politic”

06:51, 16.05.2024 - Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost internat miercuri, dupa ce a fost impușcat de cinci ori intr-o tentativa de asasinat care a șocat țara. Atacul a avut loc dupa o ședința guvernamentala in orașul Handlova, in ceentrul țarii. Suspectul inarmat se afla printre oamenii care așteptau sa-l intampine…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Premierul Japoniei a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a anunțat sora liderului nord-coreean

12:30, 25.03.2024 - Prim-ministrul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a afirmat luni Kim Yo Jong, influenta sora a liderului nord-coreean, apreciind totodata drept putin probabila aceasta intrevedere fara o schimbare politica din partea Japoniei, relateaza AFP.

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

VIDEO Ministrul sarb al Apararii avertizeaza NATO: 'Serbia nu-i va uita niciodata pe copiii, civilii si luptatorii care au murit in agresiunea NATO'

18:00, 22.03.2024 - Vicepremierul si ministrul sarb al apararii, Milos Vucevic, a apreciat vineri ca opiniile globale cu privire la interventia NATO din 1999 din Serbia incep sa se schimbe, informeaza Tanjug. Oficialul sarb a facut aceste remarci la o conferinta internationala organizata la Belgrad la 25 de ani de la lansarea…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Vicepremierul rus din Crimeea: Avioanele de lupta NATO din spatiul aerian al Marii Negre reprezinta un act de agresiune

16:31, 09.03.2024 - Reprezentantul permanent al Rusiei in Crimeea a catalogat drept un act de agresiune prezenta avioanelor de lupta NATO in spatiul aerian al Marii Negre, scrie Gazeta, potrivit Rador Radio Romania. Reprezentantul permanent al republicii Crimeea pe langa președintele Federației Ruse, vicepremier rus…


Ce parere ai despre aceasta stire?