Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru posesorii de telefoane iPhone - Se scumpește iCloud în România

Publicat:

Apple a scumpit serviciul iCloud+ intr-un mare numar de tari de pe mai multe continente. Printre tarile europene vizate de scumpire se numara si Romania.Preturile pentru cele trei versiuni de iCloud+ vor fi de acum inainte dupa cum urmeaza:5 lei pentru 50GB15 lei pentru 200GB50 lei pentru 2TBCel mai ieftin abonament se scumpeste de la 4,5 lei la 5 lei pe luna, ceea ce s-ar traduce printr-o crestere cu 10% a pretului.Scumpirea se aplica imediat, dar nu este valabila si pentru pachetul , care inglobeaza mai multe servicii Apple (iCloud+, TV+, Music, Arcade) si care a fost deja scumpit in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Inflația lovește din nou! LIDL scumpește trei produse esențiale in gospodarie!

19:20, 07.05.2024 - Lidl, unul dintre cele mai mari suprmarket-uri din Romania și nu numai, ar puta scumpi unele produse alimentare esențiale in gopodaria fiecarui roman, iar asta din cauza inflației mult prea mari. Magazinele precum Lidl trebuie sa decida daca vor absorbi aceste creșteri și daca vor reduce marjele la…

De ce s-au dublat prețurile pentru uleiul masline și ce urmeaza

13:35, 04.05.2024 - Uleiul de masline extra-virgin se gasește in magazinele din Romania la prețuri duble fața de cele pacticate in urma cu un an. Consultarea cataloagelor cu oferte și experiențele directe din supermarket arata ca un litru de ulei de calitate medie, importat din Italia, se putea gasi in urma cu un an la…

UPDATE. Paul de Romania, prins in Malta. Franța a refuzat deja extradarea lui

14:20, 29.04.2024 - UPDATE: Seful Politiei Romane, Benone-Marian Matei, a anunțat ca Paul Phillipe al Romaniei a fost localizat intr-un resort din Malta in urma informatiilor transmise de politistii romani, el fiind impreuna cu sotia sa. ”A avut loc un schimb de informatii cu Politia din Malta. In urma informatiilor transmise…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Vești bune pentru romanii din strainatate! Se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

19:46, 01.04.2024 - Vești bune pentru romanii din strainatate! Cetațenii din Romania, care in prezent se afla in diaspora, se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Aceștia pot accesa un site incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe!

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?