Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti PROASTE pentru Ion Dichiseanu. A stat trei săptămâni în spital, iar acum...

Publicat:

nu-si mai incape in piele de fericire, scrie cancan.ro. Dupa trei saptamani de spitalizare, actorul a plecat in sfarsit acasa, cu zambetul pe buze.

Ii era dor sa iasa la plimbare si sa  doarma in patul lui, desi in toata perioada cat a stat internat in spital a fost rasfatat mai ceva ca un copil.

Si, pentru ca nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca mancarea din spitalele romanesti nu este tocmai buna, fiica sa, Ioana, l-a vizitat mereu si ii ducea tot felul de specialitati gatite chiar de ea.

"Tata se simte foarte bine, se recupereaza…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Craiova, arestat dupa ce a incalcat un ordin de protecție. A fost acasa la fosta lui soție și a batut-o

11:05, 28.04.2024 - Un barbat de 45 de ani din Craiova a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a incalcat ordinul de protectie care fusese emis pentru ca isi agresase fosta sotie, transmite News.ro. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati in noaptea de vineri…

La ce se uita de fapt musafirii cand vor sa știe cat de curata este casa gazdelor. „Așa ne-am desparțit eu și fosta logodnica dupa ce i-am vizitat parinții“

12:45, 07.04.2024 - Cum evalueaza oaspeții locuințele pe care le viziteaza? Unii iși fac, probabil, prima impresie in funcție de cum arata ferestrele, podelele și covoarele, in timp ce alții se uita la cat de ordonata este gazda.

Irinel Columbeanu, scos de la azil de Oana Cojocaru. Cum a decurs intalnirea cu fosta iubita: „Am stat cam o ora de vorba cu ea, la restaurant”

12:20, 05.04.2024 - Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Oana Cojocaru, care l-a și scos la o plimbare. Fostul milionar a fost bucuros de intalnirea cu fosta iubita, care e mai tanara decat el cu 40 de ani. Timp de trei ani de zile Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au avut o relație, din 2018 pana in 2021, insa…

A plecat de acasa și a disparut: Un barbat din Balți, cautat de doua saptamani

19:00, 03.04.2024 - Polițiștii solicita suportul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 37 de ani din Balți. Acesta a plecat de la domiciliu la 20 martie curent și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.

Dan Morega a facut scandal in secția de Psihiatrie, unde e internat. S-a suparat ca nu are condiții și a vrut sa plece acasa

17:41, 25.03.2024 - Dan Ilie Morega a facut un scandal monstru in secția de Psihiatrie, unde este internat de patru zile. Fostul prefect de Gorj s-a suparat ca nu are condiții și a vrut sa plece acasa, motiv pentru care polițiștii au venit cu mandatul de aducere, pentru a-l plasa in arest la domiciliu. La scurt timp, Dan…

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Trafic inchis, timp de doua saptamani și ceva, la intersecția Renașterii – Lugojului

12:00, 23.02.2024 - Primaria Timișoara anunța noi restricții de trafic cauzate de lucrari la rețeaua de apa și canalizare. Vorbim de inchiderea traficului la intersecția strazilor Renașterii și Lugojului, din 26 februarie, pana pe 15 martie.

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?