Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste de la ANM - Urmează trei zile de disconfort termin ridicat/ Harta zonelor afectate

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare cod galben de canicula pentru sudul și sud-estul țarii, apoi, sambata, codul galben este extins la toata țara.

Potrivit ANM, vineri va fi un val de caldura și disconfort termic ridicat care vor afecta vestul, sudul și sud-estul țarii.

Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depași pragul critic de 80 de unitați. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 33 și 36 de grade, iar minimele se vor incadra intre 17 și 22 de grade.

Caldura se extinde in toata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestile rele despre vreme nu se mai opresc! A fost emis un nou cod galben de furtuni, zonele afectate

11:40, 25.05.2024 - Vestile rele despre vreme nu par sa se mai opreasca, desi mai sunt cateva zile pana vine vara. Administrația Naționala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica cu ploi, descarcari electrice și grindina. Unde este valabil noul cod galben de vreme rea Meteorologii ANM au emis,…

Cod galben de furtuni in 20 de judete din vestul țarii, pana la ora 22.00. Harta zonelor afectate

11:16, 25.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de vreme instabila, valabila pana la orele serii in zone din 20 de judete din Crisana, Maramures si Transilvania.

Alerta ANM! Cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Romania. Ce zone sunt afectate de vremea rea

12:26, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice pentru Romania. Se pare ca instabilitatea atmosferica iși face simțita prezența in mai multe zone ale țarii.

Vremea se va raci in majoritatea regiunilor, in urmatoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, dupa 15 mai

15:55, 06.05.2024 - Vremea se va raci in majoritatea regiunilor tarii in urmatoarele zile, insa de la mijlocul saptamanii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade Celsius, conform prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 6 - 19 mai 2024.

Avertizare ANM: Cod galben de vant in noua județe și in București, pana sambata seara | HARTA

11:45, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare, in noua judete si in Municipiul Bucuresti.

Azi, 34 de grade in sudul țarii! De maine, temperaturile scad semnificativ și vin ploile!

10:35, 15.04.2024 - Caldura neobisnuita de la sfarsitul saptamanii trecute va continua si astazi cand se asteapta o maxima de 34 de grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei. De maine, insa, temperaturile incep sa scada iar la mijlocul saptamanii vom avea o vreme chiar rece si vor aparea si ploile, anunța meteorologii…

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.

Anunț ANM! Șoc termic in Romania. Temperaturile in luna martie, apropiate de cele din toiul verii. Maxime de 27 de grade

18:30, 26.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important despre vreme! Șoc termic in Romania! Temperaturile inregistrate in luna martie vor fi apropiate cu cele din toiul verii. Maxime de 27 de grade la noi in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?