Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești importante pentru turiștii români care vor să meargă în Bulgaria. MAE, anunț despre condițiile de intrare în țara vecină

Publicat:

In plin sezon estival și in contextul in care una dintre destinațiile alese de romani pentru vacanța de vara o reprezinta țara vecina, Bulgaria, turiștii afla ca autoritațile bulgare au revizuit condițiile de intrare pe teritoriul țarii, in contextul pandemiei de COVID-19. Un anunț venit vineri de la (MAE) precizeaza ca noile […] The post Vești importante pentru turiștii romani care vor sa mearga in Bulgaria. MAE, anunț despre condițiile de intrare in țara vecina first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru familiile de romani! Condițiile de calatorie in Grecia pentru copii

11:05, 06.06.2024 - Anunț important! Ce trebuie sa știe familiile de romani daca vor sa plece in vacanța. Iata care sunt condițiile de calatorie in Grecia pentru copii. Care sunt actele necesare pentru a pleca in strainatate.

Vești bune pentru romani. Se lanseaza un nou program Rabla, care sunt conditiile

07:25, 30.05.2024 - Se lanseaza un nou program Rabla, de care poate profita orice roman. Care este suma maxima pe care o poate primi fiecare și ce condiții trebuie sa indeplineasca. Anul acesta au fost alocate 500 de milioane de lei, echivalentul a 100 de milioane de euro. Un nou program Rabla pentru romani Președintele Administrației…

Vești proaste pentru turiștii romani: Taxele turistice au explodat in 2024. Care este motivul pentru aceasta majorare

05:21, 21.05.2024 - Multe orașe din Europa au inceput sa impuna taxe turistice sau sa le mareasca pe cele existente. Aceste taxe sunt folosite pentru a ajuta la intreținerea infrastructurii turistice și pentru a gestiona impactul turismului masiv asupra comunitaților locale.

Elevii romani, medaliați la Olimpiada Balcanica de Matematica. Mesajul ministrului Educației

12:25, 01.05.2024 - O medalie de aur, patru de argint si una de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica, desfasurata zilele acestea la Varna.Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a salutat succesul elevilor romani. “Vesti grozave primite aseara din Bulgaria: o medalie de aur si locul I cu…

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia! Este alerta de calatorie

21:40, 07.04.2024 - Sunt vești proaste pentru cei care vor sa mearga in Grecia in zilele urmatoare! Este alerta de calatorie! Acest lucru se intampla din cauza incendiilor de padure. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe (MAE)!

Vești importante pentru pensionari! Ce s-a anunțat despre recalculare: „Se iau doar anii...”

18:05, 06.04.2024 - Anunț important pentru pensionarii din Romania! Ce precizari s-au facut cu privire la recalculare. Declarațiile facute in cursul zilei de astazi de catre Doina Parcalabu, fosta șefa a Casei Naționale de Pensii.

Anunț important pentru romani! O noua majorare de tarife la CFR Calatori

18:25, 27.03.2024 - Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general Traian Preoteasa cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?