Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE, anunț de ultimă oră! Mai mulți români sunt blocați în Dubai din cauza inundațiilor

Publicat:

(MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni aflați in dificultate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joaca de-a vremea. Posibila cauza a inundațiilor catastrofale din Dubai, ploaia artificiala VIDEO

09:25, 26.04.2024 - Despre „insamanțarea norilor” se vorbește de mult timp, iar tehnica este folosita in multe țari care au probleme mari din cauza secetei. Sunt voci care spun ca vremea ciudata din Dubai este legata de ploaia artificiala creata acolo pentru a mai imblanzi vremea.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Suma revoltatoare ceruta romanilor pentru bilete de avion Dubai – Bucuresti. Zeci de turisti sunt blocati in Emiratele Arabe Unite din cauza furtunilor

23:15, 18.04.2024 - Vremea a luat-o razna in multe state din lume, iar ploile și vijeliile fac ravagii. Și Emiratele Arabe Unite au fost lovite de furtuni și fenomene extreme, ceea ce a dat peste cap planurile turiștilor. Mulți oameni au ramas blocați in Dubai, iar pentru a reveni in țara, au fost nevoiți sa scoata din…

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

MAE: Doua grupuri de romani sunt blocate pe Aeroportul din Dubai din cauza inundațiilor

18:41, 17.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri ca monitorizeaza situația a doua grupuri de cetațeni romani aflați in Aeroportul Internațional Dubai, ale caror curse aeriene au fost anulate dupa inundațiile record care au afectat regiunea Emiratelor Arabe Unite.

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Doua romance care locuiau in blocul din Valencia distrus de un incendiu puternic sunt de negasit

09:51, 26.02.2024 - Doua romance care locuiau in blocul din Valencia unde joi seara a izbucnit un puternic incendi u sunt de negasit, conform administratorului cladirii. Doua romance, mama și fiica, date disparute dupa uriașul incendiu care a mistuit un bloc in Valencia, spun administratorii imobilului. Reprezentantii…

MAE a emis o atenționare de calatorie pentru cetatenii romani. Care este țara vizata de avertismentul autoritaților

18:35, 01.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare pentru cetațenii romani! Mai exact, autoritațile informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Islanda ca autoritatile locale mentin in atentie riscurile asociate activitatii vulcanice latente (eruptii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?