Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti bune despre Denisa Manelista. Anunţul făcut de un membru al familiei cântăreţei. "Nu se pune problema de...."

Publicat:

", in satul unde s-a nascut Denisa, rudele se pregatesc de inmormantare. Au cumparat deja cele necesare. S-a discutat si despre apartamentul Denisei si cine o sa plateasca ratele pentru ca ea a facut imprumut", a declarat , vineri seara, intr-o emisiune TV.

o contrazice, un apropiat al cantaretei sustine ca se simte mai bine si ca nu se pune problema de asa ceva. 

"Denisa e mai bine. Nu se pregateste nimeni de inmormantare, nu e adevarat. Da, e tot la spital, dar e cat de cat mai bine", a declarat o ruda a Denisei.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Primele vești bune legate de starea de sanatate a lui Florin Piersic. Anunțul medicilor dupa operația actorului

12:15, 10.05.2024 - Primele vești bune legate de stare de sanatate a lui Florin Piersic. Marele actor a trecut printr-o operație dificila de schimbare a protezei de la genunchi, locul de unde a pornit infecția generalizata, iar acum se afla la Terapie Intesiva. Dar starea sa de sanatate este ”ușor imbunatațita”, transmite…

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor plati facturi mai mici la energia electrica: "Vor fi principalii beneficiari"

10:45, 09.04.2024 - Deși prețurile la energia electrica sunt negative, facturile romanilor sunt tot mari. Exista insa o anumita categorie de cetațeni care va plati facturi mai mici la energia electrica. Anunțul facut de Dumitru Chisalița, președintele Asociației Energie Inteligenta.

Inca un atentator de la Crocus face apel impotriva arestului preventiv

13:30, 03.04.2024 - Un alt membru al familiei Islomov a facut recurs impotriva hotararii de arest preventiv in dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall. Deocamdata, nu a fost stabilita data exacta pentru audierea sa in recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a facut recurs impotriva…

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Vladuța Lupau este in doliu. Artista a pierdut un membru drag al familiei. Ce imagine emoționanta a publicat in mediul online

14:46, 03.03.2024 - Vladuța Lupau trece prin momente grele de cand a aflat ca un membru drag al familiei sale s-a stins din viața. Artista a dat vestea trista pe rețelele sociale, publicand o imagine de-a dreptul emoționanta.

Tilvar: „Felicit compania Rheinmetall pentru decizia de a deveni membru al familiei industriei de aparare din Romania”

12:56, 17.02.2024 - O industrie nationala de aparare puternica va consolida pozitia Romaniei pe plan regional si international, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, care s-a intalnit, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen, cu Armin Papperger, CEO-ul companiei germane Rheinmetall AG.


Ce parere ai despre aceasta stire?