Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Văduva lui Pele, scrisoare după moartea legendarului fotbalist. Ce mesaj emoționant a transmis: „Trebuie să-mi iau rămas bun de la omul...”

Publicat:

Vestea ca Pele a murit la varsta de 82 de ani i-a indoliat pe fani. Ce scrisoare emoționanta a facut vaduva legendarului fotbalist dupa decesul acestuia. Ce mesaj a transmis pentru a-și lua ramas bun de campionul mondial, la o luna dupa ce sportivul s-a stins din viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 de ani de la moartea legendarului Ayrton Senna: „Daca vreodata voi avea un accident grav, sper sa fie unul fatal” » Cum a prezis ca cineva va sfarși tragic in locul in care a avut loc accidentul

13:26, 01.05.2024 - 1 mai e o zi trista pentru Formula 1 și lumea sportului. In 1994, Ayrton Senna, triplu campion mondial, murea intr-un accident teribil, petrecut pe circuitul de la Imola. Ayrton Senna a fost triplu campion mondial in „Marele Circ”, in 1988, 1990 si 1991, toate titlurile fiind castigate cu McLaren si…

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Selly, mesaj surprinzator din partea iubitei sale. Ce urare i-a transmis Smaranda Știrbu cunoscutului vlogger, cu ocazia aniversarii sale / FOTO

13:26, 28.02.2024 - Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, aniverseaza anul acesta șase ani de relație. Cei doi formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul de la noi și sunt doi tineri extrem e apreciați in randul adolescenților. Mai mult Selly și iubita sa se susțin și se sprijina necondiționat in toate…

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Președintele SUA și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”

23:35, 12.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”. Biden a devenit activ pe rețeaua de socializare deși aplicația a fost interzisa pe majoritatea dispozitivelor guvernamentale SUA din motive de securitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?