Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul rusesc anti-Covid cucerește țară după țară: Emiratele Arabe Unite se alătură tărilor care decis să-l folosească la imunizarea populației

Publicat:

(EAU) au inregistrat vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V, a anuntat joi Fondul de din Rusia (FIDR), citat de EFE, potrivit Agerpres.

" V a fost inregistrat in regim de urgenta de EAU in urma rezultatelor celei de-a treia faze a studiilor clinice realizate in Rusia cu peste 33.000 de participanti", a informat FIDR intr-un comunicat.

Citește și: PSD pune tunurile pe PNL și USR: ‘Noi propunem un buget pentru dezvoltare, nu un buget pentru inghețare’

Potrivit FIDR, in prezent se desfasoara in EAU cea de-a treia faza…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finlanda planuiește sa foloseasca rezerviști pentru a patrula la granița cu Rusia

20:40, 15.05.2024 - Finlanda planuiește sa foloseasca rezerviști pentru a patrula la granița comuna cu Rusia. Mii de rezerviști ar putea fi trimiși in zona. Decizia va fi luata daca va crește numarul de migranți ilegali.

Moscova acuza "linia ostila" a tarilor baltice și amenința ca va raspunde la acțiunile lor

12:10, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters.

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Burduja spune de ce vor scadea prețurile la energie

11:45, 29.04.2024 -  Prețurile la energie ar putea sa scada pentru romani și Romania ar putea sa devina un exportator de energie in viitorul apropiat, susține ministrul Energiei, Sebastian Burduja. Acest lucru ar avea un dublu impact, afirmand țara noastra ca lider regional. Declarațiile au fost facute in cadrul summitului…

Cauza furtunilor violente din Dubai. De ce ar fi avut loc inundatiile, de fapt

17:40, 18.04.2024 - O furtuna a lovit Emiratele Arabe Unite, inclusiv Dubai, in saptamana curenta, aducand o a treia zi consecutiva de precipitații record. Autostrazile au fost inundate, locuințele și traficul blocate din cauza apei care a obligat localnicii sa ramana in imobile. Care a fost factorul ce a declanșat fenomenul.…

Romania in top 5 al țarilor UE care au aruncat cele mai multe doze vaccin anti-COVID

19:15, 01.04.2024 - 4 miliarde de euro! Aceasta este valoarea vaccinurilor anti-COVID aruncate de țarile Uniunii Europene. O spune raportul Politico, iar clasamentul primelor cinci țari, cu cele mai multe doze aruncate, sunt: Germania – 83 milioane doze, Italia, Olanda, Spania și Romania (țara noastra a aruncat 35% din…

Razboi electronic in Europa: Avioanele civile raporteaza blocarea semnalului GPS. „Rusia ataca teritoriul suveran al țarilor NATO”

07:06, 31.03.2024 - Avioanele care zboara deasupra regiunii baltice raporteaza un numar tot mai mare de bruiaje ale semnalului GPS sau semnale GPS false, iar Rusia este vazuta ca fiind vinovata pentru activarea sistemelor de razboi electronic, scrie Politico.

A treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia. Opoziția acuza Kremlinul ca amenința oamenii sa voteze

09:40, 17.03.2024 - Duminica este cea de-a treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia, alegeri la care au participat deja peste jumatate din cei 112 milioane de rusi cu drept de vot, informeaza EFE, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?