Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vacanțe mai puține, evaluări mai multe. Structura anului școlar 2019-2020. Ecaterina Andronescu a anunțat noile schimbări

Publicat:

Se schimba structura anului școlar. Va incepe mai devreme, pe 9 septembrie și se va incheia mai devreme, chiar daca dispare o saptamana de vacanța! In gimnaziu, doar elevii de clasa a V-a scapa de evaluare sau simulare naționala.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVAȚAMANT ROMANESC Oficialii din educație propun ore mai puține și materii simplificate in licee

16:10, 27.03.2024 - Noile planuri cadru pentru invațamantul liceal sunt in lucru și ar putea fi finalizate, cel mai devreme, pana la sfarșitul lunii martie. The post INVAȚAMANT ROMANESC Oficialii din educație propun ore mai puține și materii simplificate in licee first appeared on Informatia Zilei .

Schimbari importante, incepand cu 1 aprilie 2024, la calatoriile cu avionul in Spațiul Schengen. Care vor fi noile reguli pentru minori

09:00, 25.03.2024 - Incepand de saptamana viitoare, 1 aprilie 2024, aeroporturile din toata țara vor renunta la controalele de la frontierele aeriene. Ce documente vor fi nevoiți sa aiba pasagerii la purtator, și care surnt regulile in cazul minorilor. 

Reforma invațamantului liceal: oficialii din educație propun ore mai puține și materii simplificate

12:15, 22.03.2024 - Noile planuri cadru pentru invațamantul liceal sunt in lucru și ar putea fi finalizate, cel mai devreme, pana la sfarșitul acestei luni. Ministrul educației, Ligia Deca, a precizat ca este, intr-adevar, nevoie de o schimbare majora in ceea ce privește invațamantul liceal.

Elevii de liceu ar urma sa aiba mai puține ore și un grad de opționalitate mai mare. Cand apar noile planuri-cadru

12:05, 22.03.2024 - Noile planuri-cadru pentru liceu ar trebui sa fie gata pana la finalul lunii. Ministrul Educației, Ligia Deca, spune ca dorește ca acestea sa fie personalizate in funcție de nevoile copiilor și sa permita o ruta duala flexibila.

PLAN DE INVAȚAMANT Structura anului școlar va ramane pe module

11:35, 14.03.2024 - Ministrul Educației, Ligia Deca, a confirmat, la Alba Iulia, ca și pentru anul școlar viitor se va menține organizarea pe module, care alterneaza cu perioade scurte de vacanța. The post PLAN DE INVAȚAMANT Structura anului școlar va ramane pe module first appeared on Informatia Zilei .

Ligia Deca anunța ca structura anului scolar viitor va fi organizata tot pe module

14:05, 11.03.2024 - Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anunțat luni, la Alba Iulia, ca si anul scolar viitor va fi organizat pe module care alterneaza cu perioade scurte de vacanta. Intrebata daca se ia in calcul reintroducerea tezelor, Deca spune ca nu s-a discutat acest subiect.

INVAȚAMANT IN ROMANIA Profesoara Nina Vasile: Simulariadele naționale și anul școlar romanesc cu șapte vacanțe

16:05, 04.03.2024 - Un aspect ce nu este luat in considerare nicaieri pana in momentul de fața: intre cauzele degradarii rezultatelor elevilor la examenele naționale și respectiv simularile lor, indiferent de nivel ... The post INVAȚAMANT IN ROMANIA Profesoara Nina Vasile: Simulariadele naționale și anul școlar romanesc…

SCHIMBARI CLIMATICE Incalzirea globala a inceput mai devreme decat se credea pana acum

19:01, 07.02.2024 - Un studiu realizat asupra unor bureti marini a aratat ca, la nivel global, este posibil ca temperaturile sa fi crescut deja mai repede si mai mult decat s-a estimat anterior, potrivit unor cercetari publicate recent, informeaza DPA. The post SCHIMBARI CLIMATICE Incalzirea globala a inceput mai devreme…


Ce parere ai despre aceasta stire?