Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Următoarea revoluţie de la Apple poate fi în domeniul auto: Ce pregătesc cei care au revoluţionat telefonul prin iPhone

Publicat:

Apple ar putea ataca si alte piete pe viitor, iar cele mai noi zvonuri indica faptul ca americanii ar vrea sa construiasca o masina electrica.

Conform celor de la Reuters, Apple are de gand sa se extinda pe o piata cu totul noua pentru compania cu sediul in Cupertino. Aparent, Apple a angajat un numar destul de mare de experti in acest domeniu si a pornit un proiect denumit ”Titan”. Rezultatul acestui proiect ar urma sa fie prima masina electrica produsa vreodata de Apple. Trebuie insa mentionat ca acestea sunt, pentru moment, doar zvonuri.

lucreaza intr-adevar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Apple organizeaza un eveniment misterios pe 7 mai. Asteptarile sunt uriașe

21:06, 23.04.2024 - Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anuntat marti compania, pe fondul informatiilor ca va lansa versiunile reinnoite, de mult asteptate, ale iPad Pro si iPad Air, luna viitoare, transmite Reuters. Compania din Cupertino, California, nu a dezvaluit mai multe detalii despre evenimentul care va…

Marea inovație care va face din mașina electrica un adevarat rival pentru motorul diesel

06:25, 06.04.2024 - Industria auto va trebui sa reduca greutatea bateriilor vehiculelor electrice cu 50% in urmatorii 10 ani pentru a face electrificarea semnificativa din punct de vedere ecologic, a declarat miercuri directorul general al grupului Stellantis, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Tim Cook spune ca Apple Vision Pro se va lansa in acest an și in afara Statelor Unite

12:05, 25.03.2024 - Apple Vision Pro se gasește momentan (oficial) doar in Statele Unite, insa acest lucru se va schimba curand, pentru ca Apple a promis ca va aduce setul sau de realitate mixta și in alte piețe pana la sfarșitul lui 2024. Intr-o vizita in China efectuata in aceasta saptamana, Tim Cook, CEO-ul companiei…

Chinezii de la Leapmotor vor construi in Polonia o mașina electrica ieftina, care sa concureze Dacia Spring

12:45, 24.03.2024 - Compania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat doua surse apropiate situatiei, pentru Reuters, preluata de News.ro.

Prețul de lux cu care se vinde „Tesla de Cluj”, prima mașina electrica made in Romania VIDEO

12:50, 20.03.2024 - Prototipul primei mașini electrice concepute și produse in Romania, la Cluj, se vinde cu 450.000 de euro. Mașina are o autonomie de 300 de kilometri și este o bijuterie tehnologica cu motoare in roți, oglinzi retrovizoare inlocuite cu camere video, portiere cu senzori.

Tesla Germania: angajații companiei pregatesc terenul pentru alegerea unui nou consiliu de intreprindere aceasta saptamana

06:50, 18.03.2024 - Personalul Tesla din Germania va alege un nou consiliu de intreprindere in aceasta saptamana, cand sindicatul IG Metall spera sa obtina o influenta mai mare asupra salariilor si a conditiilor de munca, dupa ce a acuzat producatorul american de automobile de prevederi inadecvate referitoare la siguranta,…

Comisia Europeana a cerut Bancii Europene de Investitii sa finanteze proiecte din domeniul apararii

21:21, 05.03.2024 - Comisia Europeana a cerut marti Bancii Europene de Investitii (BEI) sa-si schimbe anul acesta politica pentru a finanta proiecte de aparare, in conditiile in care Europa cauta sa-si majoreze urgent productia in acest domeniu, pentru a se pregati de o potentiala agresiune ruseasca, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?