Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cele mai spectaculoase și ciudate fenomene a avut loc în România/Galerie Foto

Publicat:

s-a petrecut unul dintre cele mai spectaculoase, ciudate și rare fenomene meteorologice: norii de tip . Acest fenomen a avut loc pe cerul Aradului, iar oamenii s-au temut chiar de o posibila tornada, din cauza modului in care arata acești nori.

Un nor este un nor jos, orizontal, in forma de pana, asociat cu un front de rafale de furtuna (sau, ocazional, cu un front rece, chiar și in absența furtunilor). In partea din spate a norului Shelf se poate observa adesea o mișcare ascendenta a norului, in timp ce partea inferioara este adesea turbulenta, clocotitoare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Titi Aur. Daca nu initiati urgent un astfel de plan va mai curge mult sange pe sosele

16:51, 22.04.2024 - Fostul pilot de raliuri Titi Aur trage un semnal de alarma asupra numarului accidentelor rutiere din tara noastra si cere autoritatilor masuri pentru limitarea acestora. „In Romania, mor 4 – 5 persoane, iar, conform noilor criterii medicale, avem 10 raniti grav si 70 – 80 raniti usor in accidente rutiere,…

Capul la fund, pauza s-a terminat!

07:45, 16.04.2024 - In Romania, anii electorali au devenit sinonimi cu un fel de carnaval politic, cu promisiuni stralucitoare și bucurie efemera in sufletele alegatorilor. Cu patru randuri de alegeri programate intr-un singur an, atmosfera este incarcata de promisiunea banilor care vor curge garla. Cu toate acestea, in…

APRILIE – Luna de informare despre vaccinare in Maramureș

14:45, 08.04.2024 - Direcția de Sanatate Publica a județului Maramureș desfașoara, pe parcursul acestei luni, activitați de informare, educare și comunicare in cadrul unei campanii naționale despre vaccinare. Oficialii DSP Maramureș spun ca rujeola este una dintre cele mai contagioase boli, raspandita atunci cand o persoana…

UNSAR: Companiile de asigurari au achitat anul trecut despagubiri de peste 169 milioane lei in baza asigurarilor pentru locuinte

10:56, 03.04.2024 - ”Companiile de asigurari au achitat anul trecut despagubiri de peste 169 milioane lei in baza asigurarilor pentru locuinte. Astfel, sprijinul financiar oferit proprietarilor de locuinte a inregistrat o crestere de 63% fata de valoarea achitata in 2022 (peste 103 milioane lei)”, arata datele UNSAR. Peste…

Inteligența artificiala ”vede” riscul de cancer mamar in urmatorii cinci ani

17:50, 28.03.2024 - Inteligența artificiala (IA) este capabila sa prezica, pe baza rezultatelor radiografiilor și mamografiilor, care este riscul de apariție a cancerului de san in urmatorii cinci ani. Este noul model de inteligența artificiala (IA) conceput de cercetatorii de la Universitatea Duke (SUA), potrivit unui…

In Japonia, elevii pot trimite roboți la ore in locul lor

12:30, 25.03.2024 - Fenomenul absenteismului in Japonia ia amploare, insa sistemul educațional a gasit rapid o soluție: copiii pot fi prezenți la școala prin intermediul roboților. Elevii care se lupta cu absenteismul cronic pot controla de la distanța un robot care va participa la cursuri in locul lor, permițandu-le sa…

Ministrul Mediului: In Romania, la fabrica Ford, se va produce curand primul autoturism electric/ In 2016, in Romania s-au achizitionat 39 de masini electrice. In 2023 – peste 11.000 de masini electrice

11:55, 19.03.2024 - ”In Romania, la fabrica Ford, se va produce in curand primul autoturism electric. Este o veste extraordinara pentru mediu, este o veste extraordinara pentru calitatea aerului din Romania si este o veste extraordinara, sunt convins, pentru economia romaneasca in general. Asta nu inseamna doar un aer…

STATI CU OCHII LA CER! TREI FENOMENE EXTRAORDINARE! Spirale ciudate, eveniment astronomic deosebit – Cometa 12P/Pons-Brooks si eclipsa totala de Soare!

11:20, 06.03.2024 - MARTIE ESTE CEA MAI BUNA LUNA A ANULUI PENTRU AURORE. Un studiu vechi de 75 de ani arata ca martie are mai multe zile active din punct de vedere geomagnetic decat oricare alta luna a anului. (Octombrie fiind una asemanatoare) Acest lucru se datoreaza efectului Russell-McPherron. Pe scurt, fisurile tind…


Ce parere ai despre aceasta stire?