Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universităţile de medicină din Ungaria vor începe un program de screening pe un eşantion reprezentativ de 18.000 de locuitori

Publicat:

Universitatile de medicina din Ungaria vor lansa vineri un program de screening pentru o estimare a numarului real de persoane contaminate cu noul coronavirus si a distributiei lor pe teritoriul tarii, a anuntat marti rectorul din Budapesta, , informeaza MTI.

Testele PCR vor fi realizate pe un esantion national reprezentativ de 18.000 de locuitori cu varste de peste 14 ani, a precizat profesorul , intr-o conferinta de presa online, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vor incepe sa se auda zgomote de catușe la CFR? Corpul de Control

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un angajat „Fulger” a urcat pe podium la Campionatul European la proba Grappling: Ce medalie a luat

11:21, 07.05.2024 - Un angajat al Brigazii de poliție „Fulger” a urcat pe podium la Campionatul European la proba Grappling. Potrivit informațiilor competiția a avut loc in orașul Budapesta din Ungaria, unde au participat sportivi din 23 de țari.

Primarul UDMR de Satu Mare, cercetat de DNA

06:30, 26.04.2024 - Edil șef al municipiului Satu Mare din 2016, Gabor Kereskenyi candideaza la alegerile locale din 9 iunie a.c. pentru al treilea mandat de primar in urbea de pe Someș. In perioada 27 iunie-26 septembrie 2023, in ziarul Cotidianul au fost publicate cinci articole, sub titlul generic ,,Primarul UDMR din…

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Proteste in Ungaria: Mii de manifestanți au ieșit in strada, dupa acuzațiile de corupție la adresa guvernului

07:05, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marți la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa publicarea unei inregistrari audio care ar dovedi implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de corupție, potrivit hotnews.ro .

Peter Szijjarto: Ungaria nu se va implica in campania electorala din Romania, dar tinem pumnii UDMR

19:36, 15.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe si Comertului din Ungaria, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca guvernul de la Budapesta nu se va implica in campania electorala din Romania, insa va "tine pumnii" pentru ca UDMR sa obtina un rezultat bun.

Ungaria il convoaca pe ambasadorul american, dupa declarațiile lui Biden despre ,,dictatura” lui Viktor Orban. Szijjarto denunța ,,o insulta foarte grava”

18:00, 12.03.2024 - Ungaria l-a convocat pe ambasadorul SUA in semn de protest fața de declarațiile președintelui Joe Biden facute in cadrul unui eveniment de campanie electorala in care a spus ca premierul Viktor Orban cauta sa instaureze dictatura in țara, a anunțat marți, 12 martie, ministrul ungar de externe Peter…

Morile de apa ale Banatului, prezentate in expoziție la Budapesta și Szeged

11:10, 09.03.2024 - Proiectul celor de la asociația Acasa in Banat, de prezentare a morilor de apa din aceasta zona, de la Rudaria, din Banatul de Munte sau chiar cele mari, din județul Timiș, ajung in expoziție in Ungaria, intr-un efort de a atrage atenția asupra patrimoniului mulinologic extraordinar de bogat din Banat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?