Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ungureanu: „Mă plimb cu documente și martori între DNA și DIICOT, într-un dosar cu mită de un milion de euro, din anul 2015”

Publicat:

acuza faptul ca "ma plimb cu documente și martori între DNA și DIICOT, într-un dosar cu mita de un milion de euro, din anul 2015" și cere DIICOT "sa își faca treaba".

, care este vicepreședintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputaților și denunțatorul medicului , fostul director al Institutului de Urologie și din Cluj, spune ca a fost astazi la DIICOT pentru a 25-a oara în ultimii 4 ani.

"Cer astazi printr-o scrisoare deschisa domnului procuror șef al DIICOT Banila

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua șansa la viața. 2.500 de vieți, salvate prin transplant renal la Cluj.

10:51, 26.04.2024 - Fiecare transplant inseamna o șansa la viața, iar Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj marcheaza realizarea a 2.500 de transplanturi renale, intervenții ce reprezinta povești de curaj și speranța.

Tișe vrea sa imparta viitoarea cladire a Centrului de Transplant Multiorgan cu cei de la UMF Cluj: „Exista varianta sa facem o asociere”

17:20, 24.04.2024 - La ora actuala, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal iși desfașoara activitatea la ultimul etaj al Clinicii Medicala 2, din Cluj-Napoca, inclusiv in podul care a fost transformat in spital de profesorul Mihai Lucan. Acesta nu are autorizație de funcționare din partea nimanui, de la pompieri…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Percheziții in Bistrița-Nasaud, intr-un dosar de activitați miniere ilegale și evaziune fiscala

12:25, 06.03.2024 - Astazi au avut loc 8 percheziții domiciliare in județele Cluj și Bistrița-Nasaud, intr-un dosar de activitați miniere ilegale și evaziune fiscala. Una dintre localitațile unde ar fi avut loc percheziții ar fi orașul Nasaud. Potrivit Inspectoratului General al Poliției Romane, astazi au avut loc 8 percheziții…

Deputatul Buicu anunța: Concurs pentru ocuparea a 2.226 de posturi din Sanatate!

11:00, 23.02.2024 - Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltǎrii, Lucrarilor Publice și Administrației și Ministerul Sanatații se preocupǎ de asigurarea resursei umane in special in spitalele din subordinea administrației locale, a anunțat joi, 22 februarie, pe pagina sa de Facebook, deputatul social-democrat Corneliu Florin…

Cinci oameni au primit o noua șansa la viața, dupa ce doua familii au acceptat donarea de organe și țesuturi

21:55, 20.02.2024 -  Reprezentantii Agentiei Nationale de Transplant anunta, marti seara, ca, la Bucuresti, maratonul pentru viata a inceput duminica dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde familia unui pacient aflat in moarte cerebrala a fost de acord cu donarea de organe.”Cu responsabilitate si…

Adrian Alda: vor fi alocați bani pentru susținerea producției de cartofi de consum

06:20, 09.02.2024 - Adrian Alda, deputat PSD Arad, secretarul Comisiei pentru Agricultura, silvicultura, industrie alimentara și servicii specifice din Camera Deputaților aduce o veste buna pentru fermierii aradeni. Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale a postat la transparența decizionala schema de „Ajutor de…


Ce parere ai despre aceasta stire?