Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde pot să se scalde unghenenii și călărășenii în zilele toride da vară? NICĂIERI. Ce spun specialiștii

Publicat:

[caption id="attachment_41506" align="alignleft" width="300"] Plaja de la . Fotografie din arhiva Expresul[/caption] Scaldatul in raul Prut și in din Ungheni reprezinta, de zeci de ani, o problema pentru ungheneni. An de an, specialiștii spun una și buna: nu se recomanda scaldatul in aceste doua bazine acvatice. ”Din pacate, dar nu spre mirare, și in acest an, calitatea apelor din cele doua bazine acvatice lasa de dorit”, a declarat pentru EXPRESUL , inspector superior la din Ungheni, dupa care a adaugat: ”Atat in lac, cat și in rau…

Citeste articolul mai departe pe expresul.com…  

Sursa articol: expresul.com


Stiri pe aceeasi tema

Iata top 3 motive pentru care oamenii aleg sa inchirieze mașini!

19:55, 21.05.2024 - Iata top 3 motive pentru care oamenii aleg sa inchirieze mașini! Fotografie de la Cars & Life Blog pe Unsplash.com Inchirierea unei mașini a devenit din ce in ce mai populara in randul oamenilor și exista cateva motive extrem de convingatoare pentru care aceasta opțiune este preferata in locul achiziționarii…

Cutremur puternic in Romania. S-a intamplat in a treia zi de Paste, oamenii s-au panicat

19:00, 07.05.2024 - Romania a fost din nou cutremurata, dupa ce au avut loc mai multe seisme in ultima vreme. Specialiștii au anunțat ca astazi a avut loc un nou eveniment, chiar in a treia zi de Paște. In ce zona s-a produs și ce magnitudine a avut cutremurul. Un nou seism in Romania Un seism s-a produs […] The post Cutremur…

Piese auto de 6 mil. lei, aduse ilegal in țara din UE si Marea Britanie: Patru barbați, unul dintre care vizat deja intr-un dosar cu masini furate, luați pe sus de procurori

10:35, 02.05.2024 - Oamenii legii anunța deconspirarea unei scheme de contrabanda cu piese auto din UE și Marea Britanie, in valoare de circa 6.000.000 lei. Cantitațile impunatoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfașurate in Anenii Noi, Chișinau, Criuleni, Orhei și Ungheni.

Cele mai bune plante care purifica aerul in casa in 2024. Ce recomanda specialiștii in curațenie

18:35, 18.03.2024 - Plantele naturale pot fi adevarate purificatoare de aer. Specialiștii spun ca aceste plante sunt „sistemul de susținere a vieții și naturii”. Oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in interiorul locuinței, iar aerul din aceasta ar trebui sa fie cat mai proaspat.Cele mai bune plante care purifica…

Sanatate: Care sunt cele mai bune plante care purifica aerul in casa

07:20, 18.03.2024 - Specialiștii in curațenie au dezvaluit care sunt cele mai bune plante care purifica aerul in casa in 2024. Aceștia au intocmit o lista care sa-ți fie de ajutor data viitoare cand vrei sa achiziționezi o noua planta in locuința ta. Aerul proaspat este important pentru calitatea vieții și armonia din…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Europa nu este pregatita sa faca fața efectelor schimbarilor climatice care vor provoca pagube catastrofale, arata primul raport privind situația din UE. Care sunt „punctele fierbinți” de pe harta blocului comunitar

21:05, 11.03.2024 - Acționați acum sau schimbarile climatice vor provoca pagube catastrofale in Europa, ii avertizeaza oamenii de știința pe liderii europeni in primul raport al Agenției Europene de Mediu (AEM) privind riscurile climatice cu care se confrunta blocul comunitar, relateaza publicația Politico, care prezinta…

Zoologii au demonstrat existența cirtiței aurii, considerata disparuta

08:40, 08.03.2024 - Oamenii de știința sud-africani au dovedit existența cirtiței aurii de Winton, care o lunga perioada de timp a fost considerata disparuta. Specialiștii de la Universitatea din Pretoria au reușit sa confirme existența mamiferului prin folosirea unei noi metode de analiza a ADN-ului mediului. Aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?