Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un temerar s-a plimbat cu o plută pe Bega, la Timişoara. Şi chiar i-a ieşit… (video)

Publicat:

In timp ce zona centrala a capitalei Banatului ofera numeroase atracții pentru timișoreni si pentru turisti - terase, Targul de Paști - malurile Begai ofera posibilitatea... The post Un temerar s-a plimbat cu o pluta pe Bega, la Timisoara. Si chiar i-a iesit… (video) appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Final de telenovela pe Bega. Elisabeta Lipa a agreat soluția pentru mutarea secției de canotaj a CSM Timișoara

15:10, 26.04.2024 - Demolarea unei baze de canotaj de pe malurile Begai a starnit multe discuții in Timișoara. Sportivii, care au primit un spațiu temporar, au fost folosiți de politicieni in campanile lor electorale impotriva actualei administrații.

Targul de Paști se va organiza in Piața Catedralei. Revine roata panoramica

12:50, 24.04.2024 - Dupa intarzieri de luni de zile și 24 milioane de lei, lucrarile de la Piața Catedralei par a fi la final, astfel incat Primaria va... The post Targul de Paști se va organiza in Piața Catedralei. Revine roata panoramica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce facem astazi, 14 aprilie 2024, in Timișoara?

04:40, 14.04.2024 - Duminica, 14 martie, puteți merge la un targ de tatuaje, la un spectacol de teatru sau de stand-up comedy, la filme sau la expoziții. Continua Food Truck Festival și Targul de Paști din centru.

Ce facem astazi, 10 aprilie 2024, in Timișoara?

00:06, 10.04.2024 - Miercuri, 10 aprilie, puteți merge la un atelier de colaj creativ pentru femei, la un spectacol de teatru, la o proiecție de film sau la o expoziție de fotografie. Este deschis și Targul de Paști din centrul orașului.

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Ce spune Fritz despre posibilitatea ca Alin Nica sa fie candidatul Dreptei Unite la CJ Timis

19:25, 31.03.2024 - Primarul Timisoarei si al USR Timis a vorbit astazi la deschidera Targului de Pasti despre posibilitatea ca Alin Nica sa fie candidatul Aliantei Dreapta Unita (ADU) pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis. „Nu am inceput un proces formal de negocieri, dar suntem amandoi ingrijorati,…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Dincu, contract de 143.000 de euro pentru ”monitorizarea culturala” a unui proiect incheiat

09:00, 14.02.2024 - Vasile Dincu, unul din greii PSD , a primit un contract uriaș și suspect pentru utilitatea sa și anume o monitorizare culturala a proiectului „Timișoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023”. Vasile Dincu primit 143 000 de euro ca sa faca „monitorizare culturala” la proiectul terminat „Timișoara…


Ce parere ai despre aceasta stire?