Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un startup care dezvoltă transport de tip Hyperloop, co-fondat de un român, vrea să atragă 500.000 EUR finanțare ​

Publicat:

Un startup elvețiano-american, co-fondat de un roman, care susține ca dezvolta un sistem de transport terestru de mare viteza, vrea sa obțina 500.000 EUR finanțare pe SeedBlink, platforma de investiții pentru startup-uri europene, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțare de 4,5 milioane EUR pentru un startup de inteligența artificiala lansat de un IT-ist roman cu doctorat in Germania

07:55, 02.05.2024 - Un programator roman, care și-a luat doctoratul in Germania, a lansat un startup IT ce dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru fabrici, iar dupa doi ani compania obține o finanțare de capital de risc de 4,5 milioane EUR de la investitori berlinezi.

Ciolacu promite plata integrala a pensiilor recalculate in septembrie

13:15, 30.04.2024 - Guvernul este in grafic cu plata tuturor pensiilor inainte de Paște, a anunțat marți premierul Marcel Ciolacu. El a dat asigurari ca in septembrie se vor plati integral și pensiile recalculate. „Știu și sunt ferm convins ca vor mai fi pana atunci zeci de știri ca nu sunt banii necesari. Insa datele…

IMM Plus 2024: Termen pentru bancile care vor sa participe la programul de finanțare a firmelor romanești

17:20, 22.04.2024 - Programul de finanțare a microintreprnderilor și firmelor mici și mijlocii IMM Plus 2024 mai face un pas: Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) invita bancile sa participe la program, potrivit unui comunicat transmis, luni, publicației de antreprenoriat StartupCafe.ro.

Finanțare de jumatate de milion EUR pentru un startup din UK co-fondat de un antreprenor de origine romana

18:01, 09.04.2024 - Un tanar de origine romana a fondat in UK, impreuna cu alți doi antreprenori, un startup de tehnologie financiara (fintech) care și-a asigurat acum o finanțare de aproape jumatate de milion de EUR.

Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul romanesc Genezio

10:45, 05.04.2024 - Startup-ul romanesc Genezio, care dezvolta instrumente de automatizare a procesului de creare de aplicații pentru dezvoltatori, a anunțat, vineri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca a obținut o runda pre-seed de 2 milioane dolari.

Consiliul Județean aduce 24 de microbuze electrice pentru elevii timișeni

12:25, 25.03.2024 - Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat, urmand ca autovehiculele sa ajunga pana la sfarșitul acestui an la mai multe unitați de invațamant din Timiș. Se asigura, astfel, standarde ecologice de transport școlar, prin finanțare PNRR. Pe langa protejarea…

Tranzacții crypto 2024: Cați bani ii raman unui roman care schimba Bitcoin in dolari. Taxe și comisioane

16:40, 12.03.2024 - Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomoneda din lume, a depașit 72.000 de dolari, un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a vrut sa vada cat i-ar lua unui roman sa schimbe un BTC in dolari, care este procesul și ce comisioane se aplica pentru o astfel de tranzacție.

(VIDEO) Coliziune intre trei autoturisme. Bilanțul: un mort și șase raniți

06:15, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate, aseara, intr-un accident mortal produs pe DN 25, in localitatea Traian, judetul Galati. Una dintre victimele incarcerate a fost declarata decedata, cealalta fiind inconstienta. Alte sase persoane sunt ranite. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri. Trei mașini s-au…


Ce parere ai despre aceasta stire?