Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un sfert de veac de iubire

Publicat:

Scris de - ARAD. Dupa „40 de ani si o minune”, cartea scrisa de si , pe drumul spre Rotterdam si dedicata celei mai prestigioase performante obtinuta de „” a fotbalului romanesc, iata ca, recidiveaza.

Vineri, ora 17, pe stadionul , cu prilejul , ziaristul aradean isi va lansa cartea: „Un sfert de veac alaturi de prima iubire, UTA”, eveniment la care sunt asteptati toti cei care vibreaza pentru culorile alb-rosii.

Adauga

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ziua ei, Batrana Doamna și Mircea Rednic ii așteapta pe micuții fani la stadion

18:05, 17.04.2024 - Ziua de joi e una speciala in familia roș-alba a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua in care se implinesc 79 de ani de cand baronul Francisc Neuman a aus bazele legendarului club aradean. Sarbatoarea din acest an UTA Arad o dedica in totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

Cartea scriitorului american Truman Capote, 'Mic dejun la Tiffany', acoperita cu peste 1000 de diamante in valoare totala de 30 de carate

08:36, 06.04.2024 - Un exemplar "Mic dejun la Tiffany", cartea scriitorului american Truman Capote, nascut in urma cu putin peste un secol si decedat in urma cu 40 de ani, a fost acoperit cu o mie de diamante pentru 1,5 milioane de dolari, conform news.ro.

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai in varsta. Cum a inceput povestea lor de iubire

16:05, 02.04.2024 - Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite are o familie superba. Alessandra Ferrari este femeia care i-a daruit sprijin, iubire in ultimii opt ani. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste.

Volumul unic al Reginei Maria a Romaniei, pastrat la Galați. Cartea a fost interzisa in comunism

15:50, 21.03.2024 - O carte extrem de valoroasa și rara este pastrata „la secret”, la Biblioteca județeana V. A Urechia Galați. Cartea este scrisa de Regina Maria, cea mai iubita regina a Romaniei și se afla in colecția speciala de volume rare din patrimoniul instituției.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…

„Anatomia Traumei”-Cum sa ințelegem evenimentele care ne influențeaza relațiile cu noi inșine și cu ceilalți.

10:45, 05.03.2024 - Psihoterapeutul Diana Vasile lanseaza „Anatomia Traumei”.Cartea explica pe ințelesul tuturor trauma și reziliența. Autoarea este Președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Vechimea din cartea de munca este online. Cum puteți vedea ce este trecut in contul de angajat

07:50, 08.02.2024 - Salariații din Romania pot sa iși vada vechimea din cartea de munca online. Orice roman iși poate crea un cont de utilizator pe site-ul Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) pentru a afla ce vechime in munca a acumulat pentru pensia de stat. Odata creat contul, puteți afla rapid vechimea acumulata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?