Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un medic spulberă campania de vacciare: 'Vaccinarea în masă nu se justifică! Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați'

Publicat:

Medicul bacauan avertizeaza autoritațile ca vaccinarea in masa nu se justifica atata timp cat și vaccinații transmit și fac boala in aceeși masura ca și nevaccinații.

„Se justifica cel mult vaccinarea persoanelor vulnerabile, cu anumite comorbiditați, care au o anumita varsta, dupa analizarea fiecarui caz impreuna cu medicul curant, adica sa puna in balanța avantaje și dezavantaje. Repet, vaccinarea in masa ca metoda de oprire a transmiterii bolii nu se justifica pentru ca ea nu se oprește prin vaccinare, ca vaccinații transmit boala", a declarat dr. Oana Mihaela…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate. "Mizeriile din campania electorala sunt tipice"

10:35, 11.04.2024 - O investigație a jurnaliștilor Hotnews arata ca, anul trecut, Catalin Cirstoiu, director al Spitalului Universitar din Capitala, ar fi acordat o consultație contra-cost la clinica pe care o deține soția sa, fapt incompatibil cu funcția de manager de spital. Medicul susține ca nu a incalcat legea.

Alerta la Spitalul Victor Babeș din Capitala: Tuse convulsiva, risc ridicat de deces, primul pacient din 2024 cu febra tifoida

16:35, 29.03.2024 - Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala a anuntat intr-un interviu acordat News.ro ca anul acesta a fost inregistrat primul caz de febra tifoida, boala luata de un pacient adult dintr-o tara din Asia. Anul trecut au mai existat alti trei pacienti…

Tuberculoza, o boala vicleana

15:30, 29.03.2024 - Tuberculoza, o boala prezenta și chiar in creștere in ultimii ani. Anul trecut erau 8500 de cazuri, anul acesta, 9.700. Și mai grav, la copii, in aceeași perioada, numarul de cazuri a crescut de la 325, la  427. Despre cauze și tratamente, aflam de la medicul Beatrice Mahler , managerul Institutului…

‘Este foarte important sa poti diagnostica la timp!’

10:50, 14.03.2024 - Insuficienta renala cronica, cunoscuta sub numele de boala cronica de rinichi, reprezinta o problema semnificativa asupra careia medicii trag un semnal de alarma. ”Este foarte important sa fie diagnosticata la timp” – spun medicii, care transmit ca pentru preventie primul lucru pe care il putem face…

Situația surprinzatoare in care se poate declanșa o boala autoimuna

11:40, 13.03.2024 - Daca te lupți cu o afecțiune autoimuna, știi ca mulți dintre factorii de risc nu se afla sub controlul tau, dar poți sa-ți identifici declansatorii pentru a evita crizele, relateaza MindBodyGreen. Cu toate acestea, Sara Gottfried, doctor in medicina integrativa, instruita la Harvard și MIT și autoarea…

Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara deficitara in iod, motiv pentru care gusa este o boala nationala

12:30, 08.03.2024 - Medicul endocrinolog Diana Loreta Paun a explicat, joi seara, ca bolile tiroidiene sunt mai frecvente la femei si a subliniat ca Romania este o tara deficitara in iod, iar din acest motiv „gusa este o boala nationala”. „Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara cu…

Un anestezist timișorean „spulbera" cele mai comune mituri despre pregatirea preoperatorie

12:00, 03.03.2024 - Informarea este unul din pașii esențiali pentru ca pacientul sa fie liniștit atunci cand trebuie sa treaca printr-o intervenție chirurgicala. Specialiștii spun ca e importanta examinarea de dinainte de operație pentru ca anestezia sa poata fi facuta in concordanța cu fiziologia pacientului și cu istoricul…

Prof.univ.dr. Doina Pleșca despre asaltul virusurilor asupra bebelușilor

12:36, 10.02.2024 - Prof. univ. dr. Doina Pleșca considera ca este un asalt al virusurilor asupra bebelușilor. ”Virusurile se afla intr-o competiție”, referindu-se la virusul sincițial respirator, dar și la virusul gripal și Sars-Cov.2, in cazul bebelușilor. „La acest moment virusurile se afla intr-o competiție. Intr-adevar,…


Ce parere ai despre aceasta stire?