Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un hoţ din Bucureşti s-a căţărat pe o schelă şi a intrat într-un apartament, de unde a furat bijuterii de 5.000 de euro

Publicat:

Un barbat de 42 ani a fost retinut de politisti, dupa ce s-a catarat pe o schela de constructii si a intrat intr-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, de unde a furat bunuri in valoare de 5.000 euro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu cu degajari mari de fum la o casa din Sectorul 2 / Pompierii intervin cu cinci autospeciale

17:15, 20.05.2024 - Pompierii intervin, luni dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa din Sectorul 2 al Capitalei.”Intervenim pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casa,  pe strada Calusei, din Sectorul 2 al municipiului Bucuresti.

FOTO. Incendiu puternic in București. Doua case au luat foc. O persoana, gasita carbonizata

12:55, 07.05.2024 - Pompierii intervin, marti, la un incendiu produs in Sectorul 2 al Capitalei. Arde o locuinta si acoperisul celei de-a doua. ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta, situata pe str. Culea Nicolae din Sectorul 2. Incendiul se manifesta cu  degajari mari de fum la o locuinta tip…

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoana a fost gasita carbonizata intr-un apartament

12:35, 05.05.2024 - Un incendiu a izbucnit duminica la un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata intr-un apartament. Pompierii au intervenit la un incendiu de proporții in Sectorul 4 al Capitalei. Arde un apartament de la etajul superior al unui bloc. O persoana a fost gasita carbonizata,…

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Incendiu puternic intr-un apartament din București. Oamenii sunt evacuați cu autoscara. Trei persoane sunt asistate medical

10:15, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

O ucraineanca și-a ucis soțul cu un cuțit de bucatarie, intr-un apartament din București. Tot femeia a sunat la 112

13:45, 10.03.2024 - O femeie din Ucraina, in varsta de 68 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei, transmite Agerpres.

Doi barbati au furat o masina din Bucuresti, care avea cheia in contact, si au condus-o pe rand desi nu au permis

09:51, 26.02.2024 -   Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca doi barbati, unul de 22 de ani si celalalt de 36 de ani, au fost retinuti pentru furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis.“In fapt, la data de 22 februarie 2024, un barbat sesiza faptul ca i-ar fi fost sustrasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?