Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fizician de la Harvard pleacă în căutarea unui posibil artefact extraterestru prăbușit pe Pământ

Publicat:

Un cunoscut fizician de la Harvard organizeaza o expediție in Pacific pentru a gasi ceea ce crede ca ar putea fi un artefact extraterestru care a cazut in ocean in 2014, relateaza . a anunțat ca organizeaza o expediție oceanica de 1,5 milioane de dolari in pentru a cauta fragmente ale obiectului care s-a prabușit in largul coastei insulei Manus. Loeb a observat obiectul in 2019 și l-a identificat drept primul meteor interstelar descoperit vreodata, ceea ce inseamna ca iși are originea in afara sistemului nostru solar. Potrivit lui Loeb, originea interstelara…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Activitate de prevenire a consumului de substanțe psihoactive in randul cursanților de la o  Școala de Șoferi din  Targoviște

06:30, 29.04.2024 - Specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dambovița și ai Inspectoratului Județean de Poliție Dambovița – Compartimentul de Analiza și Prevenire a Criminalitații au desfașurat o activitate de prevenire a consumului de substanțe psihoactive in randul cursanților de la Școala…

Targoviște: Lupta antidrog ajunge și in școlile de șoferi

08:11, 26.04.2024 - Specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dambovița și ai Inspectoratului Județean de Poliție Dambovița – Compartimentul de Analiza și Prevenire a Criminalitații duc activitațile de prevenire a consumului de substanțe psihoactive din instituțiile de invațamant de masa in…

Inscrieri pentru studii postliceale militare de formare a maiștrilor militari și a subofițerilor, la CMJ Covasna

07:16, 22.04.2024 - Ministerul Apararii Naționale, prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean (CMJ) Covasna, desfașoara activitați de recrutare a candidaților pentru invațamantul postliceal militar pentru anul de invațamant 2024 – 2025. Inscrierile se fac ONLINE pe platforma https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php…

Peste 150 de șoferi testați de droguri și alcool, toți „curați”, intr-o razie facuta in Timiș

15:40, 15.04.2024 - Prevenția a fost motivul pentru care sambata și duminica, intre orele 20-00, politistii rutieri, impreuna cu agenți ai Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalitații, polițiști ai Biroului Siguranța Școlara și reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, au…

„KITEJ-GRAD”. 300 de apariții – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 6 MARTIE a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:26, 05.03.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre, stam de vorba cu domnul profesor universitar, doctor in filologie, Leonte Ivanov de la Catedra de Slavistica „Petru Caraman” a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Astazi, povestim despre „KITEJ-GRAD”, revista lunara de cultura…

Rata obezitații a crescut de patru ori la copii si s-a dublat la adulti, in ultimii 30 de ani

09:55, 01.03.2024 - Peste 1 miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor obezi crescand de patru ori in ultimii 30 de ani, potrivit unei noi cercetari, citate de The Guardian și preluata de News.ro. Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Fenomene bizare pe Luna. Au loc cutremure care dureaza ore in șir

06:30, 05.02.2024 - Un studiu al NASA trage un semnal de alarma in ceea ce privește satelitul natural al Pamantului. Pe masura ce miezul Lunii se racește și se micșoreaza treptat, suprafața sa dezvolta cute – precum un strugure care se micșoreaza intr-o stafida – care creeaza „cutremure lunare” care pot dura ore intregi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?