Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cuplu a spionat dădaca în timp ce făcea duș. Ce au descoperit cei doi soți

Publicat:

Un cuplu din a folosit o camera video pentru urmari cum dadaca lor facea dus si se schimba de haine. Dupa un an de lucru pentru aceasta familie, Rivas a observat în ianuarie 2018 o camera de vedere mica, ascunsa în baia unde aceasta

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Marturiile parintilor Raisei, fetita de doi ani gasita moarta: 'Da, avem datorii la camatari'. Indiciul descoperit pe o camera de supraveghere

23:10, 28.05.2024 - Apar noi detalii din cazul Raisei, fetița de doi ani și jumatate din Dolj, gasita moarta pe camp, la doar cateva sute de metri de locuinta. Parintii micutei au declarat ca la mijloc ar putea fi vorba si de o razbunare.

Serviciile secrete poloneze au descoperit dispozitive de ascultare intr-o camera unde urma sa se reuneasca guvernul

01:40, 08.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au descoperit si dezactivat dispozitive de ascultare intr-o incapere in care consiliul de ministri al Poloniei urma sa aiba marti o reuniune, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor speciale, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Un cuplu englez care a cumparat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucatarie o comoara

16:51, 18.04.2024 - In timp ce-și renovau bucataria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o comoara formata din peste 1.000 de monede vechi, din secolul al XVII-lea, care era ascunsa sub podea.

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?