Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un colonel al Ministerului Apărării din R. Moldova, suspectat că a vrut să scape un tânăr de armată contra 800 de euro

Publicat:

militar teritorial Edinet al a ajuns in vizorul CNA si al procurorilor anticoruptie, dupa ce ar fi extorcat si primit 800 de euro de la un tanar, pentru a-l elibera de armata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe instituții de invațamint din Moldova vor fi reorganizate

16:15, 20.05.2024 - Șapte instituții de invațamint din Balți, Edineț, Rișcani, Orhei, Chișinau și UTA Gagauzia vor fi reorganizate prin absorbția altor școli și colegii tehnice, noteaza Noi.md. Un proiect de hotarire a fost elaborat de Ministerul Educației și urmeaza a fi dezbatut in cadrul ședinței Guvernului din 23 mai.…

Polonezii sunt indemnați sa-și petreaca vacanța in armata. Ce plați le sunt promise

23:36, 19.05.2024 - Cetațenii polonezi cu varste intre 18 și 35 de ani sunt invitați sa-și petreaca „vacanța in armata”. Propunerea a venit din partea Ministerului Apararii de la Varșovia, care ofera o remunerare generoasa pentru participanții la program.„Incepem un nou proiect - Vacanțe cu armata! Acesta este un program…

Un tanar care pretindea ca este pompier vindea autorizatii false de securitate la incendiu

18:45, 01.05.2024 - Un tanar care pretindea ca este pompier si emitea autorizatii false de securitate la incendiu a fost prins, marti seara, de politistii din Bucuresti. Unui cetatean strain i-ar fi emis doua astfel de documente, contra a 6.000 de lei, scrie News.ro. ”La data de 30.04.2024, politistii Capitalei, din cadrul…

(foto) Prins cu mana pe bani: Un militar din Balti ar fi luat 1400 euro de la un tanar ca sa-l scape de armata

10:20, 26.04.2024 - Un angajat al Centrului Militar Teritorial Balți a fost reținut in flagrant de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Potrivit responsabililor, acesta ar fi promis unui tanar sa tergiverseze procesul de incorporare in serviciul militar.

„Caracal din Moldova”: Ce spune fratele barbatului suspectat de omorul Anei-Maria, tanara insarcinata de la Orhei

10:35, 21.04.2024 - Fratele barbatului reținut pentru omorul Anei-Maria Guja, tanara insarcinata din Orhei, afirma ca acesta este nevinovat. Barbatul a postat mai multe comentarii pe rețele, in care ii ia apararea suspectului.

Protest in Gagauzia. Maia Sandu: Sunt cetațeni aduși contra bani, cu agenda unor grupari criminale

13:00, 29.03.2024 - Susținatorii oligarhului fugar Ilan Șor au protestat in localitatea Congaz din Gagauzia unde a fost dat startul construcției liniei electrice aeriene Vulcanești-Chișinau, care unește sistemul energetic al Rep. Moldova cu cel al Romaniei, eveniment la care a participat și Maia Sandu.

Ne este frica de razboi, dar nu vrem la armata. Cum explica experții asta

22:41, 12.03.2024 - Trei sferturi dintre romani considera razboiul din Ucraina periculos pentru noi, mai bine de jumatate vor sa dam mai mulți bani pe armament, dar campaniile de recrutare ale Ministerului Apararii raman fara succes in condițiile in care Armata are mare nevoie de militari.

Ca sa scape de armata, un sud-coreean s-a infometat pana a ajuns la 50 de kilograme

14:01, 12.03.2024 - Un tanar de 22 de ani, din Coreea de Sud, care s-a infometat ca sa slabeasca suficient de mult pentru a fi scutit de serviciul militar obligatoriu, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare.


Ce parere ai despre aceasta stire?