Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat din Iasi a murit dupa ce a baut formol

Publicat:

Neatentia l-a costat viata pe un barbat de 60 de ani din Iasi. Rudele sale l-au gasit decedat in masina sa, parcata in fata gospodariei de pe strada Cicoarei.

Citeste articolul mai departe pe telem.ro…  

Sursa articol: telem.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

A murit scriitorul ieșean Radu Parpauța

12:31, 14.03.2024 - A murit scriitorul ieșean Radu Parpauța. El s-a stins noaptea trecuta, in somn, la varsta 69 de ani. Radu Parpauța a absolvit Facultatea de Rusa-Romana a Universitații „Al.I. Cuza”, Iași. A fost, pe rand, profesor de țara, bibliotecar, documentarist, ghid turistic, traducator, ziarist. Din 1990 a scris…

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Un barbat a murit in fața spitalului din Murgeni, pe strada. Oamenii revoltați au fost calmați de polițiști și jandarmi

17:35, 01.03.2024 - Un barbat de 78 de ani, care acuza stari de rau, a decedat chiar in fața unitații sanitare. Acesta a fost resuscitat minute in șir de medicii de pe ambulanța chiar in fața porții spitalului, dar aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?