Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat de 67 de ani, adus cu elicopterul SMURD de la Vulcăneşti la Chişinău (VIDEO)

Publicat:

Prima interventie aero-medicala din acest an. Un echipaj SMURD din Galati a intervenit pentru a transporta la Chisinau un barbat in varsta de 67 de ani din Vulcanesti, care a suferit un preinfarct.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident șocant! Barbat prins intre un camion și o casa. A intervenit elicopterul SMURD

11:40, 20.05.2024 - Pompierii din Mureș au fost solicitați, luni, sa scoata un barbat de 50 de ani prins intre un autocamion și o casa de locuit din Tarnaveni. El va fi dus la spital cu elicopterul SMURD, scrie Mediafax.„Pompierii militari din cadrul Detașamentului Tarnaveni au fost solicitați cu puțin timp in urma…

Accident mortar la Costesti - un barbat a decedat, doi sunt raniti; a intervenit elicopterul SMURD

16:05, 14.05.2024 - Un barbat a murit si doi au fost raniti in urma unui accident produs marti in orasul Costesti, cartierul Zorile, fiind implicate doua autoturisme, unul dintre acestea cu remorca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges.

Barbat transportat la spital cu elicopterul SMURD dupa ce s-a rasturnat cu masina, in județul Giurgiu

15:01, 14.05.2024 - Conducatorul unui autoturism, in varsta de 67 de ani, a ramas incarcerat si a fost extras de pompierii giurgiuveni si transportat cu un elicopter SMURD la un spital din capitala dupa ce s-a rasturnat marti cu masina in afara partii carosabile pe DN 5B, in localitatea Ghimpati.

Accident rutier in Gratia / Un barbat a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital

16:36, 03.05.2024 - Eveniment Accident rutier in Gratia / Un barbat a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital mai 3, 2024 15:35 Un accident rutier s-a produs astazi in localitatea Gratia, in urma caruia trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, una dintre ele fiind incarcerata. La…

Grav accident in județul Galați. A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua de urgența un barbat

18:30, 12.04.2024 - Intr-o localitate din județul Galați, s-a produs un accident rutier grav. Un camion s-a rasturnat, cauzand scurgeri de combustibil. Un barbat a fost evacuat de un elicopter SMURD, in timp ce o femeie a fost transportata la spital cu o ambulanța.

Camion incarcat cu piatra, rasturnat in Galați. Doi raniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

13:40, 12.04.2024 - Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion incarcat cu piatra s-a rasturnat pe o șosea. Doua persoane, un tanar și o tanara, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

SMURD a ajutat la salvarea unui copil

10:41, 24.03.2024 - In dupa-amiaza zilei de 23 martie, a avut loc o operațiune SMURD pentru a transporta un bebeluș de doua luni de la Chișinau la Iași, Romania. Elicopterul a aterizat la stadionul Dinamo, iar copilul a fost luat la bord, relateaza point. Potrivit salvatorilor, bebelușul a fost spitalizat anterior la Institutul…

Bebelus de doua luni din Republica Moldova, transferat cu elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi

19:26, 23.03.2024 - Un bebelus de doua luni din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu meningita, a fost transferat, sambata, cu un elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi, pentru a fi internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria”.


Ce parere ai despre aceasta stire?