Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit electrocutat, încercând să ajute un vecin la racordarea unui cablu electric

Publicat:

 Un barbat in varsta de 58 de ani a murit electrocutat, dupa ce a incercat sa-i dea o mana de ajutor unui vecin, la racordarea unui cablu. Nenorocirea a avut loc marți dimineața, in jurul orei 11.40, in orașul Vicovu de Sus, dupa ce , barbatul de 58 de ani, venise la locuința unui ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești

21:10, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Cați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a fugi de razboi. Cele mai multe victime, la frontiera cu Romania

09:50, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei Ucrainei, Andrii Demcenko. Cele mai multe decese s-au produs in timp ce traversau granița cu Romania.

Tragedie pe DN 71: Un barbat care conducea un triciclu electric a cazut intr-un șanț - A murit la spital

23:00, 19.03.2024 - Un barbat care conducea, marti seara, un triciclu electric pe DN 71, in localitatea Dealu Mare, judetul Dambovita, a cazut intr-un sant si a fost ranit. Barbatul de 64 de ani a murit la spital. ”In aceasta seara, 19 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Fieni au fost sesizati prin…


Ce parere ai despre aceasta stire?