Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit, după ce a fost călcat de propria sa autocamionetă care s-a pus singură în mişcare

Publicat:

Un barbat a murit, marti, dupa ce a fost calcat de propria sa autocamioneta, incarcata cu baloti de paie, in timp ce efectua lucrari la autovehicul, in fata curtii casei sale din satul Zorile, a informat Inspectoratul de (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres.
de , cadrele medicale sosite la fata locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei, fiind inregistrat decesul acesteia. Barbatul strivit de propria sa autocamioneta avea 55 de ani, varsta pe care o implinise in ziua producerii tragediei.

Citește și:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bacau: Perchezitii intr-un dosar de furt calificat; suspecti, doi minori si doi adulti

19:26, 20.05.2024 - Un adult din Cotofanesti a fost arestat preventiv iar un minor a fost pus sub control judiciar, in urma unor perchezitii in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de furt calificat, a informat, luni, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau. Perchezitiile au vizat si locuintele altor doi…

O fetita de 4 ani lasata nesupravegheata, lovita grav de o masina la Orastie. A murit la spital

12:05, 27.04.2024 - O fetita de 4 ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

Percheziții in Satu Mare dupa ce Poliția a primit sesizari ca 350 de familii de albine ar fi murit din cauza pesticidelor

16:05, 12.04.2024 - Doua perchezitii domiciliare au avut loc, vineri, in judetul Satu Mare, in cazul sutelor de familii de albine care au murit intoxicate, fiind ridicate inscrisuri si substante susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapita, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean, conform Agerpres.

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

O angajata a unei primarii din Dolj a murit in timpul programului

12:35, 06.03.2024 - O femeie de 57 de ani, angajata a Primariei comunei Calopar, judetul Dolj, a decedat, marti seara, in sediul institutiei, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), transmite Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?