Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a dat jumătate de miliard pe un pahar de whiskey. Cum a fost posibil

Publicat:

Un chinez aflat in trecere prin Saint-Moritz, o celebra stațiune dedicata sporturilor de iarna, situata in nordul Elveției, a platit 9.999 de franci elvețieni (8.733 de euro) pentru a putea sa deguste un pahar cu un sortiment rar de whisky - Macallan din anul 1878, scrie 20minutes.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trump a obținut reducerea garanției de jumatate de miliard, dar il desparte trei saptamani de un proces penal

13:16, 26.03.2024 - Fostul presedinte republican al SUA, Donald Trump, a obtinut luni la Curtea de Apel din New York reducerea la 175 de milioane de dolari, de la 454 de milioane, a cautiunii pe care trebuie s-o plateasca in urma condamnarii sale intr-un proces civil pentru frauda financiara.

O saptamana grea pentru Donald Trump. Fostul președinte este la un pas de a fi executat silit pentru o amenda de jumatate de miliard de dolari

09:15, 25.03.2024 - Viața lui Donald Trump a fost zguduita de falimente, scandaluri personale, destituiri, caștiguri și pierderi ale alegerilor, insa nimic nu se compara cu criza personala și financiara cu care se confrunta fostul și, posibil, viitorul președinte in aceasta saptamana.

Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil”

17:10, 06.03.2024 - Continue reading Aproape jumatate dintre cei care se confrunta cu acnee raman cu cicatrici. Dr. Andreea Moroianu, MedLife: ,,Pentru a reduce cicatricile cauzate de acnee este important sa se inițieze terapia eficienta cat mai devreme posibil” at Info real.

Armata romana iși cumpara rachete antitanc moderne, de aproape o jumatate de miliard de lei

19:36, 19.02.2024 - Pentru 426 de milioane de lei cu TVA inclus, Ministerul Apararii Naționale, prin Romtehnica, va achiziționa un lot nespecificat ca dimensiuni, dar destul de consistent de rachete antitanc Spike LR2, de generatia a 5-a.

Momente de panica intr-un tren, in Elveția. Mai mulți oameni, luați ostatici de un barbat inarmat cu un topor

10:20, 09.02.2024 - Au fost momente de spaima pentru mecanicul și mai mulți pasageri aflați intr-un tren, in Elveția. A fost vorba despre o luare de ostatici, astfel ca poliția a intrat in alerta. Un barbat inarmat cu un topor si un cutit a luat ostatici 15 pasageri dintr-un tren care circula prin vestul Elveției, potrivit…

Un barbat inarmat cu un cuțit și un topor a luat 15 ostatici intr-un tren din Elveția. Ce au aflat polițiștii despre el

09:05, 09.02.2024 - Autorul luarii de ostatici intr-un tren in vestul Elvetiei joi seara a fost „ranit mortal” in timpul atacului, iar persoanele pe care le retinea au fost eliberate nevatamate, a anunțat politia.

Barbat lovit de tren la CNCD

16:55, 05.02.2024 - Pompierii au fost solicitați sa intervina in cazul unui barbat lovit de tren in municipiul Pitești, zona bariera CNCD. Pentru intervenție au fost alocate autospeciale pentru asigurarea zonei, descarcerare la nevoie, precum și asistența medicala cu o ambulanța a Serviciului de Ambulanța Județean Argeș.…


Ce parere ai despre aceasta stire?