Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băcăuan de 52 de ani a murit în Italia după ce a căzut de pe schela pe care o montase la o biserică

Publicat:

era originar din Onesti, judetul Bacau, si lucra ca montator de schele pentru o firma din provincia italiana Brescia. Luni, 16 septembrie 2019, barbatul a cazut de schela pe care tocmai o montase, de la inaltime de 13 metri. A murit pe loc.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Cine este Vlad, tanarul care a murit la doar 20 de ani, dupa ce a cazut in gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Era student la medicina / FOTO

15:00, 08.05.2024 - Avea toata viața inainte, dar a ales sa iși puna capat zilelor. Vlad, un tanar in varsta de 20 de ani, student la Medicina, s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Baiatul suferise recent o intervenție chirurgicala la colon.

Un jocheu japonez a murit dupa ce a cazut intr-o cursa la Kochi

12:41, 25.03.2024 - Un jocheu japonez de 25 ani a incetat din viata dupa o cazatura suferita in tipul unei curse de cai desfasurate in weekend la Kochi, transmite Xinhua, potrivit Agerpres. Yudai Tsakamoto, calare pe calul Cosmo Sea Wolf, a suferit o cadere fatala in timpul unei curse de cai la Kochi, duminica, potrivit…

Teroriști fara cauza – e nevoie de sens și in Iad

15:40, 24.03.2024 - Actul terorist de la Moscova in care cel puțin 133 oameni au murit și alți peste 100 au fost raniți a cutremurat lumea, indiferent de simpatii și antipatii politice. Pentru ca au murit de o maniera violenta și iraționala oameni fara aparare – civili nevinovați.In același timp de doi ani de zile Rusia …

Un barbat care lucra la anveloparea unei cladiri a cazut de pe schela. A fost transportat la spital inconstient

17:25, 20.03.2024 - Un barbat care lucra la anveloparea unei cladiri in localitatea argeseana Pietrosani a cazut de pe schela, miercuri dimineata, de la aproape trei metri inaltime, fiind transportat la spital in stare de inconstienta.

Scene incredibile pe un șantier dintre A3 și A7: Un barbat a murit dupa ce a cazut in gol de la opt metri

15:20, 14.03.2024 - Se fac cercetari in Prahova, dupa ce un barbat a cazut de la o inalțime de opt metri și a murit, in timp ce pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, pe raza comunei Dumbrava. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de catre un barbat despre faptul ca…

A murit ginerele preotului din Curtici care a cazut in gol in biserica

10:45, 28.02.2024 - La aproximativ o luna de cand a cazut de pe schele in biserica ortodoxa din Curtici, Bogdan Ardelean, ginerele preotului Iștoc din localitate, a murit. Avea 28 de ani și era proaspatul tatic al unui baiețel de doar cateva luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?