Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan înainte de a se prăbuşi

Publicat:

a avut ultima convorbire cu cei de la Romatsa dupa ce a trecut de Sibiu, cand a anuntat ca va cobori la o altitudine de 2.100 de metri, mai mica decat cea normala, pentru ca nu vedea nimic din cauza cetii, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, presedintele Romatsa, .

., , a precizat ca aeronova condusa de ADRIAN IOVAN a plecat in scop umanitar, pilotul avand ultima convorbire cu ei dupa ce a depasit zona Sibiului.

ar fi anuntat atunci ca va cobari la 2.100 de metri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile,…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Imagini apocaliptice in Slanic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpa. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!"

07:30, 26.04.2024 - Dupa ce un crater uriaș a aparut chiar in mijlocul strazii in Slanic Prahova, autoritațile au luat masuri. In cadrul unei ședințe de urgența, s-a decis evacuarea oamenilor din 3 blocuri din apropiere și ducerea lor in adaposturi provizorii. Totodata, traficul auto si pietonal din zona a fost interzis…

Nicolae Ciuca, presedintele PNL, la Oradea: "Se cuvine sa vorbim din nou și cu mai multa forța despre patriotism"

14:06, 20.04.2024 - In aceste vremuri complicate, in care securitatea Europei este pusa la incercare și razboiul a revenit pe vechiul continent, „se cuvine sa vorbim din nou și cu mai multa forța despre patriotism”, a spus, astazi, la Oradea, presedintele PNL, Nicolae Ciuca.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Deșeurile de beton și asfalt, cauza distrugerii conductei de canalizare de pe artera ...

18:50, 15.04.2024 -  Agitația din weekend, provocata de lasarea, iar ulterior umflarea asfaltului de pe artera principala a Sucevei, proaspat refacut, chiar in fața Primariei, a avut drept cauza ruperea conductei de canalizare, in doua locuri, pe o distanța de 6 metri, la o adancime de cinci metri.Dar ceea ce a ...

Donald Trump, invitat in Ucraina pentru a vedea situația cu ochii lui. Zelenski ii respinge planul de pace, calificandu-l ca fiind unul 'primitiv'

06:31, 11.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski susține ca presupusul plan al lui Doland Trump privind finalul razboiului din Ucraina este „primitiv”. Planul propune ca Ucraina sa renunțe la o serie de teritorii. Totuși, Trump spune ca propunerea nu-i aparține și vorbește despre „știri false”.

Știrile Antena Stars. O romanca, 30 de zile in greva foamei. Mama nu iși poate vedea cei trei copii din cauza fostului soț: ”Imi este greu” / VIDEO

15:10, 01.04.2024 - Vasilica Mihaila nu iși poate vedea copiii de mai bine de trei ani, din cauza fostului soț. Femeia este disperata și a cerut ajutorul autoritaților pentru ca micuții sa ajunga in grija sa, mai ales ca are custodie totala asupra lor.

Lucian Patrașcu (PSD) la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

18:50, 12.03.2024 - Președintele organizației municipale a PSD și subprefect la Brașovului, Lucian Patrașcu a venit la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”. Patrașcu spune ca este pregatit sa intre in cursa electorala și și-a prezentat proiectele care, susține domnia sa, ar fi extrem de urgente pentru comunitatea noastra.…

Ciolacu spune ca se fac sondaje pentru a vedea daca electoratul PNL ar vota pentru Gabriela Firea la Primaria Capitalei

22:55, 28.02.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca PNL și PSD urmeaza sa stabileasca un candidat pentru Primaria Capitalei in baza unor sondaje realizate pentru a vedea ce vrea electoratul celor doua partide. Scopul este ca actualul primar, Nicușor Dan, „sa plece acasa”, a spus Ciolacu la Romania TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?