Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite cum şi-a sărbătorit Selena Gomez ziua de naştere!

Publicat:

si-a serbat ieri a 22-a aniversare si a fost cea mai tare zi! Artista a fost in alaturi de cateva prietene, printre care si modelul . Iata ce mesaj a postat cu ocazia zilei sale de nastere:  Va multumesc din suflet pentru urari. A fost cea mai tare zi de pana acum. Va multumesc!!!       si nu au sarbatorit aceasta zi alaturi de Selena, dar Taylor i-a trimis un mesaj foarte dragut pe o retea de socializare.       Foto:  celebrity.yahoo.com

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Bravo i-a sarbatorit ziua de naștere buncii Lenuța! Surpriza cu care a reușit sa o emoționeze / VIDEO

13:01, 08.06.2024 - Zi importanta pentru Mircea Bravo! Celebrul vlogger i-a sarbatorit ziua bunicii Lenuța, alaturi de care face furori pe Internet. Mircea Bravo i-a pregatit o surpriza impresionanta, cu care a reușit sa o emoșioneze! Iata despre ce este vorba!

Capitanul Virgil Van Dijk, mesaj pentru Jurgen Klopp: 'Ce calatorie am avut impreuna!'

17:31, 20.05.2024 - Capitanul echipei Liverpool, Virgil Van Dijk, a transmis un mesaj emotionant managerului Jurgen Klopp, care a plecat de la gruparea engleza dupa 9 ani."Pentru boss. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru familia mea si pentru acest club.

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

George Simion este in culmea fericiii! Liderul AUR a devenit tatic. Ce mesaj a transmis politicianul

20:30, 24.04.2024 - "Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!" a scris George Simion intr-o postare pe Facebook, pe care a ilustrat-o cu o fotografie a soției sale, Ilinca, pe patul maternitații.Ilinca și George Simion s-au casatorit in august 2022, iar evenimentul a fost transformat intr-o serbare poluara, cu mii de…

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

VIDEO / Imagini halucinante cu Dan Ilie Morega, ex-prefectul Gorjului, direct din cada cu spume

16:45, 03.04.2024 - Dan Ilie Morega, mesaj direct din cada cu spume. Aflat in arest la domiciliu dupa ce a fost prins conducand in mod repetat cu permisul suspendat, fostul prefect de Gorj s-a filmat cand era in cada cu spume și a transmis un mesaj bizar.  „Mulțumesc domnule director pentru amabilitatea de a-mi…

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.


Ce parere ai despre aceasta stire?