Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucrainenii atacă pe teritoriul rus: DRONE peste rafinăria din Rostov! (VIDEO)

Publicat:

Un incendiu a devastat, miercuri, o parte din rafinaria rusa Novosakhtinsk, aflata la doar 8 kilometri de granita cu Ucraina. Pe retelele sociale au fost publicate imagini in care pot fi observate drone zburand deasupra rafinariei. Rusii sustin ca a fost vorba despre un atac cu drone, a declarat șeful regiunii, , pe canalul […] The post Ucrainenii ataca pe teritoriul rus: DRONE peste rafinaria din Rostov! (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski le cere aliaților sa traga de pe teritoriul lor in rachetele și avioanele rusești de deasupra Ucrainei: „Doborați țintele, protejați civilii”

12:20, 21.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le cere aliaților sai occidentali sa doboare de pe teritoriul lor rachete și drone rusești deasupra Ucrainei. „Rușii desfașoara 300 de avioane pe teritoriul ucrainean”, a spus el, intr-un interviu pentru Reuters, publicat luni. El nu crede ca astfel NATO ar…

Ucrainenii ataca ținte din Rusia cu avioane transformate in drone kamikaze pline cu explozibili. De ce nu reușesc rușii sa le doboare

08:06, 17.05.2024 - Ucraina a apelat in ultimele saptamani la o arma neobișnuita pentru a lansa atacuri cat mai adanc pe teritoriul Rusiei: un avion mic controlat de la distanța și plin de explozibili, care seamana cu unele variante de Cessna, potrivit Business Insider.

Ucrainenii ataca din nou pe teritoriul Rusiei - Inca o rafinarie a fost lovita de drone

10:05, 15.05.2024 - Doua drone au lovit o rafinarie de petrol din regiunea Rostov din Rusia in dimineața zilei de 15 mai, provocand explozii la instalație, a susținut guvernatorul Vasily Golubev, noteaza Kyiv Independent.

Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi și ataca guvernul de la Kiev: „De ce sa ma intorc sa lupt? Pentru ce?”

20:46, 28.04.2024 - O hotarare recent adoptata de presedintele Zelensky ii obliga pe barbați sa se intoarca in Ucraina daca au nevoie sa-și inlocuiasca pașapoartele, dar atunci o parte dintre ei, cei cu varste cuprinse intre 18 și 60, risca sa fie recrutați in armata.

Rușii ataca furibund cu diferite tipuri de rachete și drone Ucraina. Polonia și-a ridicat din nou aviația

11:10, 29.03.2024 - Din cauza atacului masiv cu rachete al trupelor ruse asupra Ucrainei in noaptea de 29 martie, Polonia a ridicat in aer avioane militare, a informat Comandamentul Operațional al Forțelor Armate din Polonia pe rețeaua de socializare X .

Ucraina a trecut in ofensiva și ataca dezlanțuit pe teritoriul Rusiei

08:05, 13.03.2024 - Ucraina a lansat pentru a doua noapte consecutiva un atac cu drone de amploare asupra mai multor regiuni rusesti, au declarat miercuri oficiali, peste 30 de drone fiind distruse in aer deasupra regiunii Voronej, transmite Reuters, informeaza News.ro. "Pericolul unui atac cu drone ramane in continuare",…

Rușii susțin ca ucrainenii au atacat Crimeea cu 38 de drone și ca le-au distrus pe toate. Explozii puternice in portul Feodosia

08:01, 03.03.2024 - Ucraina a lansat 38 de drone asupra Peninsulei Crimeea duminica dimineata, a transmis Ministerul rus al Apararii, care a anunțat ca toate au fost distruse. Pe retelele sociale din Ucraina si Rusia au aparut relatari privind explozii puternice in portul Feodosia, potrivit Reuters.

Doi ani de razboi: rușii nu și-au atins obiectivele militare, ucrainenii sunt in defensiva

09:00, 24.02.2024 - Rușii nu și-au atins obiectivele militare deși se implinesc doi ani de razboi in Ucraina. De asemenea, nici ucrainenii nu au reușit sa elibereze teritoriile cucerite de ruși și in prezent par sa fie in defensiva. Ei depind de ajutorul internațional care d


Ce parere ai despre aceasta stire?