Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turismul balnear, salvat tot de straini. Exemple de succes exista si in Romania

Publicat:

Cat timp autoritatile discuta si fac planuri, tot investitorii straini sunt cei care scot statiunile balneare din mocirla. Nici pentru ei drumul nu este usor. se "impotmolesc" in legislatia greoaie si lipsa de interes din partea autoritatilor locale. Toate "necazurile" vin de la faptul ca bazele medicale sunt in grija Ministerului Sanatatii si nu la Turism, asa cum ar fi normal.

Legat de "revitalizarea" turimului balnear, fiecare ministru a inceput cu o analiza a situatiei. Cu un proiect bine pus la punct. Turismul balnear a fost o prioritate si pentru ministrul Udrea, si pentru Hellvig,…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Weekendul porților deschise la Spitalul de Stomatologie construit de Sectorul 4

16:15, 08.05.2024 - Incepand de vineri, 10 mai, și pana duminica, 12 mai, in intervalul 10:00-16:00, toate persoanele care doresc sa vada noua construcție și modul in care aceasta este amenajata la interior sunt așteptate sa participe la un tur ghidat al primului spital cu profil de Medicina dentara construit in țara,…

Revoltator: Centru pentru copii cu autism si sindrom Down, BLOCAT de Clotilde Armand! Pe ce se bazeaza refuzul primarului

20:05, 27.04.2024 - Ideea acestui centru aparține parohului Radu Mureșan, al carui fiu s-a nascut cu sindromul Down.Deși preotul  și muncitorii sunt prezenți in fiecare zi pe șantier, centrul nu a putut fi finalizat nici pana in ziua de astazi. Problemele au aparut in 2021 cand proiectul s-a modificat radical, la solicitarea…

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate: „Avem bani pe noua luni. Ultimul trimestru nu avem bani”

17:55, 01.04.2024 - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are fonduri doar pentru primele noua luni ale anului, nefiind acoperit ultimul trimestru, a transmis, luni, presedintele CNAS, Valeria Herdea, informeaza Agerpres."Avem bani pe noua luni. Ultimul trimestru nu avem bani. Ori facem un efort toti sa incercam sa reducem…

Rafila, intrebat despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauție. Se face o analiza

16:51, 28.03.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, despre posibilitatea eliminarii impozitului pe concediile medicale, ca aceasta problema trebuie „judecata cu precautie”, mentionand ca Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vor face o analiza pentru…

Topul celor mai mari pensii din Romania: Cea mai mare suma a depasit valoarea bruta de 100.000 de lei lunar

13:15, 18.03.2024 - Cea mai mare pensie din Romania a depasit valoarea bruta de 100.000 de lei lunar,  odata cu majorarea din luna ianuarie, transmite News.ro. Dupa impozitare, valoarea neta a pensiei trece de 19.000 de euro lunar si este incasata de un fost angajat din sistemul bancar. Asadar, este o pensie obtinuta strict…

Pensionarii care trebuie sa restituie pensia sociala și banii de pe cardul de alimente: Anunț de la Casa Naționala de Pensii

08:00, 03.03.2024 - Conform unui anunț facut de Casa Naționala de Pensii, se delimiteaza clar categoria de pensionari care se afla in situația de a restitui pensia sociala și sumele primite pe cardurile de alimente. Aceasta decizie vine ca urmare a schimbarii domiciliului in strainatate fara a notifica Casa de Pensii,…

Acte și documente necesare pentru pensionarea pe caz de boala

12:35, 02.03.2024 - Acte și documente necesare pentru pensionarea pe caz de boala. Sunt romani care ies la pensie odata ce varsta le permite acest lucru, dar și persoane care sunt nevoite sa o faca mai devreme. Inainte de toate este bine de știut faptul ca pentru pensionarea pe caz de boala e nevoie de mai multe documente,…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?