Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucul care te ajută să cureţi vinetele coapte într-o secundă. Gospodinele vor petrece mai puțin timp în bucătărie

Publicat:

Cui nu ii plac vinetele? Ei bine, chiar daca sunt coapte sau preparate sub o mulțime de feluri, aceste legume sunt evitate adesea din cauza faptului ca se curata destul de greu de coaja. Insa, noi am gasit acum cea mai simpla metoda prin care poți sa cureți aceste legume. Intr-o secunda vinetele raman curate și gata de pregatit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cașcavalul se numara printre alimentele ușor de falsificat. Trucul care te ajuta sa testezi calitatea lui

21:20, 24.04.2024 - Din pacate, cașcavalul se numara printre alimentele ușor de falsificat, insa exista cateva trucuri simple care ne pot ajuta sa ne dam seama daca produsul ales este autentic sau nu.In prezent, cașcavalul este ușor de falsificat, fiind vorba despre un real pericol pentru sanatate.

Ingredientul din bucatarie care te va ajuta sa ai parchetul stralucitor. Trucul pe care trebuie sa il incerci

14:30, 10.04.2024 - A avea parchet in casa, dupa cum bine știm, inseamna munca, de la montaj și pana la intreținerea lui. Așa ca, daca nu ai nicio idee, ne-am gandit sa-ți propunem ingredientul din bucatarie care te va ajuta sa ai parchetul stralucitor. Pana la urma nu ai nimic de pierdut, așa ca poți incerca acest truc.…

Ce sa faci cu roșiile ca sa nu se mai crape, de fapt. Trucul gradinarilor care te ajuta mult

18:15, 06.04.2024 - Indiferent daca sunteți gradinari incepatori sau un profesionist in agricultura, exista intotdeauna posibilitatea ca roșiile din gradina sa se crape. Unele tomate se sparg inainte de a fi recoltate, dar v-ați intrebat de ce oare? In materialul urmator va aratam de ce se intampla acest lucru și ce trebuie…

Trucul din bucatarie pe care trebuie neaparat sa-l știi. Cum faci floricele, pe aragaz, fara unt sau ulei

16:45, 24.02.2024 - Popcorn pe aragaz, fara unt sau ulei. Rețeta simplaAi nevoie de urmatoarele ingrediente:Boabe de porumbO cratița cu capacInstrucțiuni:Incalzește cratița pe aragaz, la foc mediu-mare, fara a adauga ulei sau unt. Pune boabele de porumb, astfel incat sa acoperi cratița intr-un singur strat. Poți ajusta…

Ingredientul special care ajuta la sanatatea creierului. Se gatește in orice bucatarie

21:10, 14.02.2024 - Sanatatea creierului este foarte importanta, astfel ca alimentația este un factor decisiv. Pentru a-l pastra in contiții optime, consuma un aliment simplu. El se gasește in fiecare bucatarie și da un gust special tuturor tipurilor de mancare.

Cum prepari pieptul de pui fara sa-l usuci. Trucul care te ajuta sa obții un preparat suculent

05:36, 05.02.2024 - In ciuda renumelui nefast de carne fada, pieptul de pui, un sortiment bogat in proteine și foarte sarac in grasimi, poate fi chiar o alegere delicioasa pentru pranz sau cina, daca il prepari corect, evitand uscarea.

ce au demonstrat noile cercetari

09:55, 02.02.2024 - Un studiu recent realizat de cercetatorii de la University College London (UCL) a facut lumina asupra modului in care percepția noastra asupra culorilor se schimba pe masura ce imbatranim. Pe masura ce inaintam in varsta, simțurile gustului, mirosului, auzului și vazului devin mai puțin acute, iar acum…

Zelenski avertizeaza ca, fara SUA, Europa nu va putea ajuta Ucraina asa cum a facut-o pana acum: „Putin va profita din plin”

16:15, 29.01.2024 - Europa nu va putea sa se descurce singura in ceea ce priveste ajutorul militar si financiar pentru Ucraina daca SUA ar renunta sau ar amana asistenta acordata Kievului, considera presedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, citat luni de EFE, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?