Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tripofobia, frica de care suferă 16% din populație, a fost explicată de cercetători

Publicat:

Desi tripofobia nu prea se gaseste in manuale, o singura cautare pe internet va demonstra ca exista multi indivizi (aproximativ 16% din populatie) care sufera de aceasta teama. Exista chiar si un site, trypophobia.com, care explica problema astfel: „Ai devenit vreodata anxios cand ai vazut o gaura pe drum sau cand cineva aduce aproape de tine o branza cu gauri? Daca da, atunci suferi de tripofobia”, scrie descopera.ro. 

si , ambii cercetatori la  Centre for , din cadrul au decis sa analizeze caracteristicile imaginilor care apar…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

O echipa de cercetatori australieni afirma ca a descoperit „casa ancestrala” a oamenilor de acum 200.000 de ani

05:45, 29.04.2024 - Bazandu-se pe studierea ADN-ului, un genetician australian si echipa sa de cercetare au publicat un studiu extrem de controversat, in care afirma ca a descoperit leaganul primordial al omenirii.

Cand primesc seniorii pensiile in luna mai? Anunțul șefului de la Poșta Romana

19:11, 24.04.2024 - Directorul general al Postei Romane, Valentin Stefan, a anuntat, miercuri, ca vor fi livrate pensiile, pana de sarbatorile pascale. Valentin Stefan a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta online, daca postasi vor reusi sa livreze pensiile inaintea sarbatorilor pascale. “Raspunsul…

Anuntul Postei Romane. Ce se intampla cu pensiile

14:25, 24.04.2024 - Posta Romana poate distribui pensiile inainte de Paste, dar procesul depinde de data la care compania primeste banii, a afirmat, miercuri, directorul general al operatorului postal de stat, Valentin Stefan. „Raspunsul scurt este ‘da, pana de sarbatori putem livra pensiile’. Acum sa va dau cateva detalii…Data…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Ghicitoarea zilei: "Ce este plin de gauri, dar in același timp plin de apa?". Sigur nu știi raspunsul

20:55, 22.02.2024 - Este joi și ne aflam aproape de finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Secretul comunicarii balenelor a fost descoperit de cercetatori in laringele lor

22:55, 21.02.2024 - Misticetele sau „adevaratele balene” (subordinul Mysticeti) comunica printr-un sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre precum cel de la om si descris pentru prima data intr-un studiu

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!


Ce parere ai despre aceasta stire?