Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trevor Noah renunță la emisiunea „The Daily Show” pentru a face stand-up comedy

Publicat:

, gazda '''' de pe , a anunțat ca intentioneaza sa paraseasca emisiunea pe care a prezentat-o timp de sapte ani, precizand ca vrea sa dedice mai mult timp pentru stand-up comedy, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Tesla renunța la a face mașini ieftine: decizia care a dus la aceasta schimbare radicala

07:45, 06.04.2024 - Tesla a anulat mașina ieftina promisa de mult timp, pe care investitorii se bazau pentru a impulsiona creșterea ca producator auto de masa, potrivit a trei surse cu cunoștințe despre acest subiect și a mesajelor companiei, consultate de Reuters, scrie Mediafax.

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.

Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, unde erau trecute companiile care mai sunt prezente in Rusia

12:10, 23.03.2024 - Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, piesa centrala a campaniei de presiune a Ucrainei asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agenția responsabila, dupa o reacție din partea mai multor țari, printre care și China, informeaza Reuters.

Netanyahu nu renunța: „Israelul va continua ofensiva in Gaza, inclusiv in Rafah”

09:55, 08.03.2024 - Israelul va continua ofensiva sa impotriva Hamas, inclusiv in orasul Rafah din sudul Gaza, in ciuda presiunii internationale crescande pentru a se opri, a declarat premierul Benjamin Netanyahu, potrivit Reuters.

Uniunea Europeana va renunța la acordul cu Rusia pentru gaze: „Nu avem niciun interes sa prelungim”

12:15, 15.02.2024 - Uniunea Europeana nu vede de ce ar fi nevoie de prelungirea acordului referitor la transportul de gaze rusesti spre Europa via Ucraina, inainte de expirarea sa la sfarșitul acestui an, a declarat, joi, comisara europeana pentru Energie, Kadri Simson, conform Reuters.

Suedia renunța la investigația exploziilor de la Nord Stream și preda dovezile obținute anchetatorilor din Germania

17:25, 07.02.2024 - Suedia a anunțat, miercuri, ca și-a incheiat investigația fața de exploziile de la gazoductele Nord Stream din 2022 pe motiv ca nu are drept de jurisdicție in acest caz, insa ca a transmis toate datele și dovezile obținute pana acum procurorilor germani, care au un dosar de investigație deschis de asemenea,…

Procurorii suedezi renunta la ancheta privind exploziile gazoductelor Nord Stream, din lipsa de jurisdictie

13:35, 07.02.2024 - Procurorii suedezi au anuntat miercuri ca renunta la ancheta cu privire la exploziile la gazoductele Nord Stream 1 si 2, si predau anchetatorilor germani probele descoperite in investigatie, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?